polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nick: polaczekkkkkkkkk Powod rezygnacji: Zmiana stanowiska Cos od siebie: Moja aktywność na serwerze nie była w ostatnim czasie oszałamiająca z winy internetu w akademiku. Postanowiłem, że zrezygnuje z tej funkcji, a zajmę się sprawdzanie graczy z drugiej strony, czyli na forum. Dziękuję za daną mi szansę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dzieki Polaczek za pomoc na odd2 w razie czego czekamy na ciebie ,bo jako admin byles bardzo dobry. Pozdro i wesołego jajka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi