vaaS 948 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) 1. Nick: The_GanjaMan_PL 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 17 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak. 6. Składka (tak/nie): Tak. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/The_GanjaMan_PL/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Sh, z AD nie miałem przyjemności, aczkolwiek wiem na czym polega. 9. Parę słów o sobie **: Nazywam się Jakub. Pochodzę z miasta Olsztyn, i uczęszczam do Z.S.S. Staram się być kulturalny, miły, i pomocniczy. Interesuję się cs'em, sv, bronią pneumatyczną. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem ponieważ jestem aktywny na serwerze i widzę błędy graczy, tzn. kultura, skracanie, przedłużanie. Jestem adminem na JB i dobrze mi w tym idzie, gt nie gryzie się z tym na DR, dam radę ogarnąć 2 serwery. 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Posiadam, cs mam na ns. 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Około 2 - 3 h 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 15 - 24 I czasem rano 14. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nawet w tej chwili posiadam. @edit źle rozumiecie te "bany mnie nie obchodzą" bo taką mam postawę. Złamie regulamin, okej dostanę bana, ale płakać nie będę.. Bo chyba nie po to je wymyślono nie? Edytowane 20 Marca 2016 przez The_GanjaMan_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Nic się nie zmieniłeś kultura cały czas się POGARSZA inne rzeczy wnioskują na tak, ale miałeś poprawić kulturę czego nie zrobiłeś więc jestem na Nie. Gt dobre składka jest itd itp ALE TA KULTURA! Edytowane 22 Marca 2016 przez Maus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ha! Ja jestem na tak nawet bardzo duze tak. Przyda sie GT jest swietne Przy mnie nie sprawia klopotow, nie lamie regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ja jestem za okresem próbnym no nie wiem czy amx znasz 10/10 XD poprawiłeś kulturę ale to nie znaczy,że możesz pisać za plecami o kimś kto na to nie wyraża zgody a w sprostowaniu obgadywać lub śmiać się z kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jestem za okresem próbynm: - AMX - SKładka - Micro - Punkty 9 i 10 dostatecznie rozwinięte ALE... Wczoraj słyszałem jak mówisz, że bany na DR Cię nie obchodzą. Czym jest spowodowana taka postawa ? GT - raz jesteś, raz Cię nie ma. Właściwie to grasz od tygodnia. błędy graczy, tzn. kultura Przyganiał kocioł garnkowi.... AMXBans - brak mi słów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jestem za okresem próbnym. +Wiek +GT +Mikro +Składka +AMXX - wyjdzie w praktyce, czy na pewno 10/10 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 +Składka +Micro +AMX -+Kultura +Poczucie Humoru No jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.... 20 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Za okresem próbnym +mikro +składka +amx -kultura -twoje zachowanie czasami mnie irytuje Edytowane 20 Marca 2016 przez TTDexterCT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Tak też i myślałem, że w najbliższym czasie będziesz aplikował o admina. Widzę wielką poprawę z Twojej strony i myślę, że można ci dać szansę. Jestem jednak za okresem próbnym, bo nie jestem pewny co do tego, czy ogarniesz 2 serwery. Nie mam zastrzeżeń co do doświadczenia i aktywności. Powodzenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Na TAK. +GT +AMX +mikrofon +spoko ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raveNN 9 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jestem na tak +amx +gt +mikrofon +składka + - wiek no nie jest to największym atutem ale do wymagań wystarczające + dobrze idzie się z tobą dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi