SnuFFy 1 119 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Opis problemu: Więc tak. Od dłuższego czasu ( tak z 3 tygodnie) crashuje mi sie gra mianowicie CS:GO. Problem pojawia się tak samo w środku gry jak i podczas ładowania się mapy. Polega on na tym, że w pewnym momencie po prostu ekran mi się "freezuje" i słyszę tylko urywek powtarzanego się dźwięku. Następnie pojawia się komunikat " Program csgo przestał działać". Szukałem już po wielu stronach ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania. Mam nadzieję, że ktoś mi jednak pomoże ScreenShoot: Nie posiadam i nie sądze żeby coś wniósł. System to Windows 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Najpierw zobacz spójność plików nie wiem czy to ma jakiś z tym związek ale zawsze ta rzecz wiele rzeczy rozwiązuje jak nie to napisz zobaczymy coś innego jak nie wiem jak zrobić spójność proszę bardzo: Wchodzisz w steam ------>>> klikasz prawym na CS:GO -------->>> Właściwości --------->>> Pliki Lokalne --------> Sprawdź spójność plików gry Fajnie jak byś podał GHz itd. to bym jeszcze coś sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Wykryto u mnie 2 złe pliki. Pogram tak z dzień dwa a jeżeli problem powróci to podam ci rzeczy o które pytasz. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi