SnuFFy 1 119 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Chciałbym w tym temacie porozmawiać na temat AKTUALNIE najlepszego zawodnika w NBA. Nie chodzi mi o jakieś legendy (Chociażby Michael Jordan <3) tylko o zawodnikach, którzy wykazują się aktualnie najlepszą i najwyższą formą. Moim zdaniem jest nim Stephen Curry, który swoją determinacją na treningach i meczach doprowadził się do stanu " Tornada" na boisku. To co on wyprawia na boisku z piłką jest wręcz piękne i mam nadzieję, że utrzyma tak jeszcze długo. Wasze propozycje możecie dodawać pod tym tematem, będzie mi wtedy miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi