SnuFFy 1 119 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Zapewne jest wiele ludzi którzy nie mają dużej ilości gotówki w portfelu i nie szastają pieniędzmi na prawo i lewo a są Gamerami i chcieliby mieć swój własny, porządny komputer. Ja sam do takich osób należę więc z ciekawości ostatnio przeglądałem sobie internet za poszukiwaniem czegoś dobrego. W rezultacie znalazłem według mnie najlepszą ofertę którą zaproponowała strona www.dobreprogramy.pl i dokładnie ją opisała. Załączam wam więc link do tego tematu na ich stronie i czekam na odzew jak i ocene z waszej strony link: http://www.dobreprogramy.pl/Komputer-dla-gracza-za-2000-zl-na-2016-rok,Wideo,69348.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Wszystjo fajnie ale już na pierwszy rzut oka to dysk 120 gb z czego system zajmie około 20 gb. To nie jest dobry dysk jak dla gracza. Proponowałbym 120 gb ssd i 500 gb albo 1tb hdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi