HaXoR 18 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witajcie! Pokażę Wam dziś, jak zmieniać muzykę startową (w menu) w cs 1.6 FILMIK JEST MOJEGO AUTORSTWA! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jeżeli film jest Twojego autorstwa to w opisie/na końcu/ początku filmu powinno pisać dla Cs-classic czy coś takiego, a tak to skąd mamy wiedzieć, że Twojego autorstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior 29 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Jeżeli film jest Twojego autorstwa to w opisie/na końcu/ początku filmu powinno pisać dla Cs-classic czy coś takiego, a tak to skąd mamy wiedzieć, że Twojego autorstwa? Nie chciałbym tutaj nikogo urazić, ale za to chce lekko pomóc administracji serwera. Może to co pokaże to nie jest żaden dowód, lecz trop. A więc gracz Haxor mówi, że poradnik jest jego autorstwa. Jest graczem od 29 lutego. Ja znalazłem na youtube dokładnie ten sam poradnik, który został dodany 2 miesiące temu. Więc jeżeli on by go zrobił to dlaczego go nie dodał szybciej tylko teraz? Edytowane 28 Marca 2016 przez kedzior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Jeżeli to twój poradnik, to dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj Bagno 1 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Dobre + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi