jasio683 0 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Wiek: 17 latKontakt (GG/e-mail/steam): GG i SteamKiedy zaczynałeś grę w cs: W wieku 11 latDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Spore, miałem tu admina i jak dotąd jedna osoba wrzuciła ss'y. Swoje doświadczenie w skali od 1 do 10 oceniam na 9.Ile masz wolnego czasu?: Forum odwiedzam prawie co godzinę, dziennie siedzę na nim minimum 2h.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chcę pomóc kolegom i starać się o jak najszybsze odbanowywanie czystych graczyUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tak w wieku 11 lat grałem na wh i aim, ale to przeszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Wymagania - 50 postów NIEMA - 50 godzin na forum NIEMA - Minimum 15 lat Jest - Minimum 2 miesiące na forum NIEMA To znaczy że NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Całe moje podanie przekleił.Jestem na nie 7postów dołączenie 12 luty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Podanie skopiowane od użytkownika Musk?!. Nie masz nawet 50 postów ani 50 godzin. Tym bardziej dwóch miesięcy na forum. Jestem na duże NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 hahahaha... podanie skopiowane bez czytania. hahahah nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Na nie Nie można ci ufać po tym skopiowaniu podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 NIE !!!! -Podanie skopiowane. ! ! !-Wymagania. ! ! !-ZŁODZIEJ. ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi