Fafor 2 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Nick:FaforLink do SS: nie dostałem ssWycinek z konsoli(bez IP)*: [K&SG] Nie uzywaj tego przycisku bo zostaniesz ukarany! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: #1[RESET 29.02][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: '[KSG] ML_NOTFOUND: KSG_CHEATKEY_DTCTD' [AMXBans] Dlugosc bana: '2 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:872 Serwer: #1[RESET 29.02][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] (de_trust)Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=64253 może mi ktoś wytłumaczyć o co tu chodzi?? gram na tym serwie już od około 2 miesięcy i nigdy czegoś takiego nie widziałem, nie zmieniałem nic w ustawieniach, mam ustawienia fabryczne w cs, zalogowalem się teraz do gry i nawet nie zdążyłem wybrac drużyny a już dostalem takiego bana. Może mi ktoś wytłumaczyć za co jest ten ban?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Nie nacisnąłeś rządnego przycisku F1 do F12 albo prt scr albo srroll lock albo pause? Chodzi o ten cały pasek na samej górze Edit Polaczekkkkk to samo ip i ten sam nick w jednym czasie na serwie? Edytowane 21 Marca 2016 przez ORION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafor 2 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 nie sądzę, ale nie wykluczam nic takiego, może zamiast wcisnąć 1 lub 2 w celu wyboru teamu mogłem wcisnać którys z klawiszy. To za costakiego dostaje siębana przecież za pomoca niektórych z tych kalwiszy mozna kupić bron itp grając z botami, ale przecież na serwerze nie ma sklepu z bronią wieć, nie za bardzo rozumiem w czym jest problem. Dziwne jest to zeby dawać bana na 2h za to że ktoś przez przypadek wcisnął inny klawisz. Da się dostać szybsze ub niż dopiero po tych 2h?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Może ktoś na takie samo ip dostał wcześniej bana. Musiałbyś wcisnąć przynajmniej 4 razy "zakazane" klawisze.Sprawdź ten poradnik: http://forum.cs-classic.pl/topic/39568-dosta%C5%82em-bana-nie-na-sw%C3%B3j-nick-co-mog%C4%99-zrobi%C4%87/ Edytowane 21 Marca 2016 przez polaczekkkkkkkkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafor 2 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 no to odpada, napewno nie wcisnąłem 4 razy takiego klawisza, zdązyłem wbić na mapkę zobaczyłem kto gra i ile rund jest rozegranych i chciałem wybrac team nie pamietam juz który wybralem i dostalem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafor 2 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 polaczekk... czy w tym poradniku piszę, że ktoś mógł dostać poprostu bana na tym ip co ja grałem, czyli jak pobiorę sobie nowszego cs z tego linka co wstawiłeś i zacznę grać to nie dostane wtedy kolejnego bana za aktywnego bana?? Czy lepiej sciągnąc sobie poprostu tego cs i odczekać aż minie mi ban?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Najlepiej odczekaj tego bana, a jak sytuacja się powtórzy zapraszam do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśniono Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi