ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Cześć. Chciałbym się pożegnać, ponieważ odchodzę z tej sieci na czas do kiedy moderatorem jest tutaj pewna osoba Chciałbym pozdrowić: Weronike Omege Marine Kryptona Szeregowca Kardzia Kasie Pynie Vordena Mistrza Nessie Siwego Esme Wujosa Gemcia Saraya Karola Queen Dzięki za danie mi szansy jako opiekun (kiedyś) oraz na innych stanowiskach. Kiedyś może wrócę jak el najlepszy moderatoro nie będzie już moderatorem, bo nie mam zamiaru wyłapywać warnów, dostawać blokad na sb itp. Niech dalej robi to co robi to niedługo będą udzielały się dwie osoby na forum on i karol, bo queen zawsze może wylecieć bo administrator warny chyba może dostawać (y). Mam nadzieję, że dostane kolejnego warna (bo tak) (bo nic nie zrobił to dostanie warna), z cytatem konstytucji albo innego dokumentu Forum dla graczy.. hehe :co_jest: Papa PS: Jeżeli ktoś coś ode mnie chce jakieś grafiki do gazetek bądź do czegoś innego to albo steam (steamcommunity.com/id/xwinchester) albo gg ( 55424139 ). Cześć wszystkim. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 czymaj sie, pjona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 [*] Nie mówię do zobaczenia, bo i tak bd spamować na FB Elo Kumplu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Żegnaj , powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Pewnie wrócisz szybciej niż napisałeś ten temat Do zobaczenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Pewnie wrócisz szybciej niż napisałeś ten temat Do zobaczenia Wróci, tak jak wszyscy co ostatnio pisali podobne tematy Do zobaczenia. Choć i tak w głębi duszy liczę, że nie wrócisz. Tak na marginesie, jeśli uważasz, że nadużywam swojej władzy lub w jakikolwiek sposób nadałem bana/warna za "darmo" dobrze wiesz co robić. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) no szkoda, bo zrobiłeś sporo i jesteś w miare ogarnięty, mam nadzieje że kiedyś się spotkamy jeszcze tutaj Trzymaj się, piąteczka .. a i faktycznie mam fajną sygnaturke ;d Edytowane 22 Marca 2016 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Wróci, tak jak wszyscy co ostatnio pisali podobne tematy Chcesz coś komuś zarzucić? Odwiedzanie niekoniecznie miesza się z "powrotem". Siema Winchester. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 oesu bobie, ty mnie pozdrowiłeś XDDD Musisz czasami do nas na ts wbić, podissować się Nie żegnam się ale idź XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Trzymaj się cześć Steam jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Byłeś i chyba jesteś spoko, serwer był fajny, twoja robota na forum też, szkoda, że koledzy robili syf, czepiasz się moderatora, bo być może słusznie cię ukarał, ale o 5 osobników, których pozdrawiasz szkoda gadać. Do jutra, pewnikiem znów się gdzieś zobaczymy na SB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Trzymaj się. Zobaczymy kto komu będzie grafiki robił? Napis sygna. Pamiętam. Jak nie usuniesz ze znajomych, to kontakt jak coś będzie, chociaż nie ma po co. XD Kappa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Hejo win :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Zostaną 3 osoby. Mi tu wygodnie ;] Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 powodzenia hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 No coz no do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Coooo.... Trzymaj się, mordko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Trzymaj się, cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Szkoda ,że odchodzisz ale to Twoja decyzja . Mam nadzieję, że wrócisz i że nie będzie żadnych spin. Szkoda, że osoby , które kiedyś razem rozmawiały czy też "się trzymały" na zajeb... zajefajnej sieci teraz się kłócą i są niepotrzebne problemy - taka rada dla WSZYSTKICH ----> Jeśli masz coś do kogoś, lepiej mu to powiedz(napisz) "PROSTO W OCZY" , a nie gadasz za plecami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Czesc najlepszy Grafiku Jak ogarne pc to pogramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Szkoda ze odchodzisz. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 NO 3maj sie kochany xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 No to narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi