neptr 0 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witam , czy jeśli dodałem ten mobilny token 20 marca , a przypadkiem odinstalowałem steama 21 marca to musze od nowa czekać te 7 dni czy zostaje juz 4 ? Nie było tego kodu co sie wpisuje przy logowaniu juz gdy zainstalowalem steama na swoje urzadzenie mobilne wiec musialem przepisac kod z smsa i samo sie zrobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Jeżeli był reinstal i musiałeś wpisać ponownie kod musisz czekać 7 dni Jeżeli steam nie chciał od Ciebie kodu to chyba nie musisz czekać 7 dni. Tak to widze ~ więcej http://store.steampowered.com/mobile?l=polish Edytowane 23 Marca 2016 przez Omєga * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neptr 0 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Ale nie pisalo ze loguje sie z nowego urzadzenia tylko na tablecie odinstalowalem przypadkiem steam i jak zainstalowalem to pisalo ze mam podac kod z tego steam guard co sie zmienia co 30 sekund pozniej wcisnalem cos tam , przyszla mi wiadomosc na sms wpisalem i zrobil sie sam . Czyli musze czekac 7 dni czy co?.. aha i nie mialem tego kodu co sie daje przy logowaniu. Edytowane 23 Marca 2016 przez neptr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi