Omega* 2 077 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Cześć Czas rozruszać naszych świetnych didżejów! Jako iż Karaoke zostało przesunięte na 1.04.2016 robimy małą niespodziankę dla was. W dniu 25.03.2016 dobędzie się audycja którą poprowadzi DJ Wujos oraz DJ Gemciu o godzinie 19:30 To nie jest karaoke przypominam! To jest zwykła audycja na której będziecie mogli posłuchać dobrej muzyki oraz pozdrowić kolegę / koleżankę Podczas audycji odbędą się 2 losowania na których możecie zgarnąć Vip na dowolnym serwerze CS 1.6 lub CS:GO Losowania będą przeprowadzone w specjalnym programie ( nic nie będzie ustawione ) 1 Losowanie: VIP 15 Dni na dowolnym serwerze CS 1.6 lub CS:GO 2 Losowanie: VIP 15 Dni na dowolnym serwerze CS 1.6 lub CS:GO ♫ Music Room ♫ Zagra dla was: DJ: Wujos oraz DJ: Gemciu Mam nadzieję że wpadniecie posłuchać dobrej muzyczki oraz mile spędzić czas Sponsor: Marina / Kardzio / Omega Osoba przygotowująca zapowiedz: Omega * Edytowane 25 Marca 2016 przez Omєga * 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Będzie spoko. Czekam. Pozdrawiam Peterek. . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 hehehe ciekawe co tam macie za nutki czekam z niecierpliwością 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Mam nadzieję że wpadnie trochę ludzi na losowanie VIP'ów i również posłuchać dobrej muzyczki. Serdecznie Zapraszam wszystkich dzisiaj 19:30 !!!. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Audycja zakończona! Jestem zaskoczony aktywnością ludzi. Jak na audycje to na prawdę przyszło od groma ludu. Mam nadzieje że w następnych audycjach będzie was jeszcze więcej! Z góry dziękuje Wujosowi który odwalił kawał dobrej roboty i zajął się muzyką SS Dziękuje Marinie oraz Kardziowi za rozdanie kilka dodatkowych VIPÓW! Mieliśmy rozdać 2 vipy a rozdaliśmy aż 6 więc było warto przyjść Oczywiście was dopisuje do sponsorów i jeszcze raz dziękuje. Osoby które otrzymały nagrody 1 - Kaka - Nagroda 2 - The_GanjaMan_PL 3 - MrDevix 4 - Słowian 5 - k0z4k 6 - Peterson Gratulacje ! Sponsorzy: Marina / Kardzio / Omega Osoba przygotowująca zapowiedz: Omega Osoba która zajmowała się pozdrowieniami: Kardzio Do następnej audycji! Edytowane 25 Marca 2016 przez Omєga * 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dzięki za audycję. Czekam na następną 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dziekuje , to byle bardzo mile czekam na nastepne ! Może wtedy wygram ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Było super, pozdrawiam.Mam nadzieję że to nie ostatni raz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ja też czekam na wiele innych audyc !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 świetna audycja, i świetni ludzie czekam na kolejną ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Polecam . I czekam na kolejną . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś 277 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Również dzięki za audycję i vipa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Prośba autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi