d1v 8 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 1. Nick: d1v.2. Imię: Dawid3. Wiek: 20 w lipcu4. Znajomość AMX (1-10): 9 (napisałbym może nawet 10 ale jest do lekkiej powtórki, dawno nie używałem, miałem przerwę a przedtem około roku grałem w dodatku same mix`y)5. Sprawny i działający mikrofon: Mam, nie używam.6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/d1v/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: Jestem osobą, która postanowiła szybko wziąć się za robotę, po skończonym liceum studia odłożyłem na bok i zająłem się pracą. Aktualnie mieszkam w Olsztynie, z dziewczyną, która studiuje. Jestem dostawcą w piekarni, nie narzekam, nie narobię się (ok. 7h) a dobra płaca9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Mam doświadczenie w adminowaniu, potrafię rozpoznać cheaty od skilla itp. Chce po prostu pilnować porządku na serwerze.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie, znaczy mam gdzieś, za nic nie pamiętam passów, muszę zakupić drugi:)11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-5h dziennie, zależy od zajęć dziewczyny i zmęczenia.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze - poranne od 10 do 13 powiedzmy i wieczorkiem troszkę, sobota odpada, niedziela wieczór czasami13. Staż w Counter-Strike 1.6: Szczerze? Pamiętam pierwsze numery z net_graph 3 sporo, pierwszy steam 2k7, gra 2k6 ;p z wieloma przerwami.14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, nie raz... Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Skladka jest Amx dobre Widze czesto Fajny do porozmawiania Dobrze gra to i pewnie zna sie Jestem na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jestem na tak: -składka jest -aktywny -zgłasza na u@' -amx zna - kulturalny i obeznany Popraw aktywność na forum tylko i bd git ;P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Na tak: +zglasza na u@ +wiek +kultura +skladka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Na tak: +zglasza na u@ +wiek +kultura +skladka Edytowane 24 Marca 2016 przez RUDASLASKA1920 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi