mek 3 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 1. Nick: Lufa pytanie?. 2. Imię: Mieszko. 3. Wiek: 19 lat. 4. Znajomość AMX (1-10): 8. 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak. 6. Składka (tak/nie): Tak. 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/Lufa%20pytanie%3F/193.33.177.101:27156/. 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mieszko, tak jak napisałem wyżej mam 19 lat. Jestem spokojna i miłą osobą na co dzień interesuję się piłką nożną i grami typu "STRZELANKI". 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dlaczego chciałbym zostać adminem? A no dlatego że chcę utrzymać na danym serwerze porządek. Ogarniać czity i inne osoby łamiące regulamin. Dajcie mi szansę a na pewno nie pożałujecie, jeśli nie to okres próbny. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:758755. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Teraz mamy wolne to tak od 3 do 6 godzinek z przerwami. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze (15:00/16:00/17:00) Weekendy (Potrafię od rana do wieczora oczywiście z przerwami). 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Już leci siódmy roczek. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PixelDesign 0 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Hmm? Wiek+ Aktywność+ Steam+ AMXX+ Jestem na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Jestem na nie Nie będę dużo się rozpisywał, ale chce napisać, że mało cię widzę na serwie praktycznie wcale .. zresztą widać to na twoim GT.. Edytowane 24 Marca 2016 przez Magiczny erO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jestem na NIE!!!! - GT - Jeden dzień pograłeś i chcesz adma???? AMX 8??? Czytałeś to wgl? Info dla Ciebie Pograj z Nami jeszcze trochę i wtedy złóż podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 +wiek +steam +skladka +mikro duzy minus to GT,jest to do nadrobienia ale czekam na dalsze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jestem na Nie - Świetne GT ( Tydzień - http://prntscr.com/ajg4bg Miesiac - http://prntscr.com/ajg4lx ) - nie widzę nawet 1h na tym gt a mówisz o 3 - 6 godzinach :x - Nabij więcej godzin :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jestem na Nie. Gt - Bardzo słabe . Pograj trochę i odwiedzaj forum . Są tez plusy ale nie mogę ci dać niestety bo nie spełniasz naszych wymagań. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi