mek 3 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Gdy włączam grę wyskakuje mi "Przeprowadzanie pierwszej konfiguracji"Instalacja: Microsoft DirectX for Windows (etap 1 z 1) a gra się dalej nie włącza Co zrobić? http://scr.hu/0wfqh/onsj1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Musisz poczekać aż się zainstaluje Microsoft DirectX.Może to trochę potrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jaki masz system to podstawowe pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek 3 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Win 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Czekałeś chociaż trochę po pokazaniu się tego komunikatu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek 3 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Tak czekałem i nic. Również sprawdzałem również spojność plików i nic. Nie wiem co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi