Shizoo 61 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Nick: =_= Shizoo .! Powod rezygnacji: Brak czasu Cos od siebie: Cóż przyszła pora i na mnie . Dostałem nowe stanowisko w pracy i teraz mam straszny młyn . Napisałem rezygnację , bo moja aktywność wynosi prawie 0 . Ten ''młyn'' w pracy może się skończyć gdzieś za tydzień , dwa lub mniej albo więcej , a wtedy napisze nowe podanie . Pozdrawiam Shizoo .! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Bardzo mi przykro. Byles dobrym adminem i bardzo milo mi sie z Toba gralo jak i rozmawialo. Mam nadzieje ze pomimo rezygnacji czasami bedziesz wpadal na stare smieci i tak jak napisales zlozysz ponownie podanie. Zycze Ci wszystkiego dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 3maj się Shizoo, miło było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 27 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zmienił zdanie ;d Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi