Skilt 1 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Skilt 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: PolskiPingwin:) 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina: 2016 03 26 10:15 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Świadkowie : Adis, Kapi... 7.Opis sytuacji: Pingwin rozpoczą zabawe w ostatnią reakcji i powiedział ''ostatnia reakcja reakcja ... kicnij'' ja kucnolem a on powiedzial '' kucnij'' ja kuclem drugi raz a On mnie zabił. Gdy w next rundzie powiedzialem mu ze ide pisać skarge zaczą mnie wyzywac np: "Pingwin gdzie jestes?" zapytalem sie a on " W twojej d*pie" i mowił ze moją skarge ma w d*pie. Więc hyba powinien dostac bana na ct lub bana 1h i 30 min za free killa masowego i obraze ! *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Potwierdzam byłem przy tym Skilt kucnął a Pingwin go zabił :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Bez SID i IP nic nie zrobię w konsoli wpisujesz status i już masz SID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skilt 1 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dodać jeszcze raz czy moge w kom dac sid i ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Tu masz:# 4 "PolskiPigwin:)" 662 STEAM_2:0:1799498639 0 01:51 19 To się znajduje w konsoli jak wpiszesz status. Edytowane 26 Marca 2016 przez PumasS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi