Skocz do zawartości

Dzieci Wojny

SzaliczeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Mam propozycje ponieważ większość ct kupuje sobie nieskończoność amunicji i włącza dzieci wojny i zaszyją sie w jakimś małym pokoju i strzelają z negeva cały czas i wtedy ta zabawa nie ma sensu. Moją propozycją jest gdy ct kupi napoczątku rundy nieskończonośc amunicji i gdy da Dzieci wojny automatycznie powinno odbierać mu nieskończoność ammunicji wtedy ta zabawa miała by sens.

Pozdrawiam SzaliczeQ

Edytowane przez SzaliczeQ

Jeżeli to by miało odbierać przywilej dla CT zevsklepu to TT powinno odbierać przed WG, survivalem itd.

Tak w ogóle istnieje temat propozocje.

Zgodnie z regulaminem zabawy jest zakaz unikania walki, powinniśmy w tym temacie zdefiniować co to w ogóle jest.

Według mnie powinno być tak, że jak ktoś się zaszyje i ma nieskończoność ammo to powinien po jakimś czasie wyjść, ponieważ wiadome jest, że więźniowie zauważą, że jest to pewna śmierć, więc według mnie to strażnik w tym momencie unika walki (ciągle kampi w tym samym miejscu).

np. umówmy się, że jak zostaje 2 lub mniej więźniow na 1 CT to strażnik musi wyjść ze swojej kampy.

Co o tym myślicie? Chciałbym uniknąć odbierania 'nieskończoności' ammo z powodu takiego, że strażnik za to zapłacił.

Edytowane przez OG droso
  • Like 1

Dobry pomysł wg mnie strażnicy powinni przetrwać pierwszą fale więźniów w jakiejś miejscowce, a potem rozbiegac się po mapie i walczyc z więźniami.

Ta opcja brzmi jak całkiem ciekawy plan! :) Bo strasznie wkurzające było, jak 2 CT się skampiło gdzieś nad drabinką, mieli po negevie i nieskończone ammo :V Jak będą musieli wyjść, to już im tak łatwo nie będzie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności