Krypton 983 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 1. Nick: Krypton2. Imię: Łukasz3. Wiek: 194. Znajomość AMX (1-10): 9/105. Sprawny i działający mikrofon: TAK6. Składka (tak/nie): TAK7. Link do swojego GameTracker'a**: KLIK!8. Parę słów o sobie **: Hmm nie muszę chyba się przedstawiać każdy mnie zna ^^, a nie lubię też rozpisywać się o sobie za bardzo 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chce pomóc administracji serwera w ogarnianiu cheaterów, oraz pomóc Pawłowi z serwerem od strony technicznej. Dobrze też dogaduje się z reszta administracji serwera i jestem dość rozpoznawalny na serwerze ("komentator") .Byłem też bardzo długo adminem serwerów 1.6 co wiążę się też z tym że mam spore doświadczenie w łapaniu haxów oraz w utrzymaniu porządku na serwerze. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:3578139 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: To wszystko zależy od dnia i mojego położenia geograficznego ^^. Uczę się i pracuje, ale staram się odwiedzać serwer jak najczęściej. Myślę że wycisnę dziennie od 1 do 3 godzin,12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Nie potrafię tego określić bo zmienia się to z dnia na dzień. Jak dostane nowy grafik poinformuje Pawła w jakich godzinach mogę być dostepny na serwerze .13. Staż w Counter-Strike 1.6: 7-8 lat z przerwami14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Na tak +gt +myślę, że amx znasz na 10 +steam I tak jesteś słaby prosiaczku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Chyba nie spodziewasz się odrzucenia tego podania? Jestem oczywiście za. Edytowane 27 Marca 2016 przez polaczekkkkkkkkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Na tak: + gt + amx + składka + ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jestem na tak +gt +wiek +składka +kultura +zna sie rzeczy Do tego krypcio jest znany z odd2 jest lubiany ,pomocny itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Na duze tak: +doswiadczenie +wiek +steam Wiecej nie musze dodawac , wiec witaj w teamie Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jestem na tak! Doświadczony Wiek GT Lubiany Miły Masz tak samo na imię jak ja duży plus Zapraszam do team ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jestem na Tak + Komentator + Składka + Wiek + Steam +AMX + Kultura + Doswiadczony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi