Gość ~BoCiK~ Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Nick: ~BoCiK~Powód rezygnacji: Bo Nikt nie chce żebym miał Adma bo miałem 1 wpadkę i już jest każdy przeciwko mnie.Coś od siebie: Nie wiem co wy o tym myślicie ale Sami zdecydujcie. Zróbcie głosowanie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 1 wpadka to nie znaczy ze masz rezygnowac )Ja chce zebys miał admina :)Kazdemu zdarza sie popełnić jakiś błąd inie warto sie poddawac trzeba walczyć do konca ^^Przeczytaj sobie poradnik Blipa ^ i daj sobie drugą szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unstoppable 0 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Bez przesady... Zlewaj sobie to co inni o Tobie myślą . Nie poddawaj się tak łatwo.Jeśli masz jakiś problem z AMXX, to pisz śmiało na SB czy PW, chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Wiesz co Bocik nwm o jaką ci wpadkę chodzi ale nic się nie stało. Ale to nie jest powód aby rezygnować.Tylko proszę cię nie spam na y@ "Cel Jest Prosty Paka/Hosty" bo to denerwuje a zostaje ponad 3 min do końca rundy Pozdrawiam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Nie poddawaj się. Mi nie przeszkadzasz. Myślę, że jesteś dobrym adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jedna wpadka nie katastrofa każdemu się zdarza jestem za tym żeby został mu admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 rezygnujesz przez debili, którzy nie umieją grać i nie mieli nigdy adma, wciąż spamują na u@ i nie da się tego ogarnąć samemu. Pomylić się każdy może przecież jesteśmy tylko ludźmi. Wejdź lepiej na serwer! xd :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Bruno dobrze pisze , samemu nie ogarniesz wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 ^ ^Pomyśl ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi