GryTrean 677 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Witam! Często padają pytania, na które odpowiedź jest zawsze ta sama. Dlatego pomyślałem, że stworzę temat w którym będę dodawał odpowiedzi na właśnie te pytania. Temat będzie aktualizowany, więc prosze go nie zamykać jednak proszę również się w nim nie wypowiadać. Jeśli ktoś chce, żeby coś zostało dodane to proszę skontaktować się ze mną na PW, np. na steam albo tutaj, na forum @GryTrean [P] Jaki mam kolor? (na WG) [O] Aby sprawdzić swój kolor, wystarczy napisać ,,!kolor'' na chacie [P] Gdzie znajdę regulamin serwera? [O] Wystarczy napisać !regulamin albo wejść przez !menu [P] Mogę do ct? [O] Jeśli spełniasz wymagania, czyli masz mutacje, sprawny mikrofon oraz potrafisz kreatywnie prowadzić. [P] Jak się w to gra? [O] Jeżeli jeśli nigdy nie grałeś/aś to zapraszam do przeczytania poradnika JB napisanego przeze mnie. Znajdziesz go naciskając TUTAJ [P] Jest admin? [O] Admin zazwyczaj będzie, jednak jeśli nie wiesz czy jakiś admin jest, to możesz sprawdzić liste adminów klikając TUTAJ Więcej pytań dojdzie już wkrótce. Mam nadzieję, że temat będzie przydatny. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi