Kasia! 3 386 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Nick: Kasiaaa Powod rezygnacji: Brak weny, chęci... Cos od siebie: Ostatnio nic nie zrobiłam co mogło by mi się spodobać. Złożyłam podanie, żeby zastąpić Semiego w tym momencie mam mnie kto zastąpić, a jedyne co ostatnio tam robię to zamykam zlecenia. Więc, bardzo dziękuję za danie mi szansy jako grafik. Zlecenia będę od czasu do czasu wykonywać. Jak coś ktoś chce to pw, napisy itp itd ... wykonam. Jeszcze raz dziękuję za danie mi szansy się wykazać. Rezygnuję tylko z grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi