Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Kolejną nominowaną osobą jest @Marina. Czas na zadawanie pytań do piątku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Siema zią! :ninja: [P] Co tam słychać w wielkim świecie? [P] Jak tam szkoła? [P] Gdzie dalej się wybierasz? [P] Martwisz się egzaminem gim. że napiszesz bardzo słabo? [P] Jaki masz rozmiar bjustonosza? [P] Kiedy wpadnie na rejon jakieś podanko? [P] Jak podobają Ci się ddosy? [P] Czemu zawsze stękasz, że coś cie boli? [P] Zrobiłaś coś bardzo głupiego w swoim życiu, czego teraz żałujesz? [P] Podobają Ci się motocykle? [P] Szczęśliwa? [P] Kiedy się widzimy? [P] :ninja: ? [P] Rap czy disco? [P] Czemu nic nie strzelasz w te csy? [P] Paweł cie nie chce nauczyć? [P] Bicek rośnie? [P] Ile dziennie potrafisz wysłać snapów? [P] Za co mnie lubisz? [P] Ile się znamy? ^^ [P] Jesteś szalona? [P] Dlaczego csc? [P] Zaśpiewasz coś na karaokje? [P] Kaplica? [P] Dlaczego Wera? [P] Co ona ma w sobie? [P] Ilu miałaś chłopców? [P] Kiedy wbijasz do Wrocka? [P] Czitowałaś kiedyś? [P] Myślisz, że jestem odpalony? [P] Co sądzisz o Walkerze? [P] More pytań? [P] Ulubiona broń w csie? [P] Masz konflikty z rodzeństwem jak ja? [P] Zaprosisz mnie na 18? [P] Rozmiar buta? [P] Jak było w więzieniu? [P] ? [P] Czekałaś na pytania ode mnie? [P] Jak oceniasz moje zachowanie? [P] Myślisz, że coś biore? [P] Jesteś katoliczką? [P] Ile potrafisz dziennie siedzieć przed kompem? [P] Należysz do gangu foczek? [P] Lubisz jak mocno pier*olnie? (chodzi o muzyke) [P] Dlaczego nutella? [P] Masz jakiś autorytet? [P] Ulubiony aktor/ka [P] Lubisz Nessie? [P] Ja czy Magda? - bo sie pogniewamy [P] Ulubiona książka? [P] Co myślisz o naszej sytuacji narodowej? [P] Jakieś zdanie na temat polityki w Polsce? [P] Myślisz, że jestem wymarzonym snajperem? [P] Dlaczego pierwszym serwerem na którym grałaś to był dr? [P] Co podoba Ci się w csie? [P] Kogo szczerze nienawidzisz? [P] Ile warnów? Pochwal się [P] Co ważniejsze - miłość czy przyjaźń? [P] Jesteś osobą szczerą - co myślisz to mówisz? [P] Kiedy impra z kobitkami? [P] Ulubiony trunek? [P] pepsi czy cola? [P] Jest osoba przez, która płakałaś? [P] Masz jakieś opsesje? [P] Inne uzależnienia niż mi wiadomo? [P] Co myślisz o kryptonie? [P] Czoko spoko? [P] Przegrałaś jakieś pieniądze w życiu? [P] Hazard - jakieś zdanie na ten temat? [P] Pomidorowa z rosołu z wczoraj? [P] Jajka Paweła poświęcone? :giggle: [P] KWIKIP - dlaczego założyłaś? [P] Co sądzisz o anime? [P] Ulubione anime - jeśli masz? [P] Jaki staż w cs? [P] Co było pierwsze, kura czy jajko? [P] Co zjadła byś pierwsze, kure czy jajko? [P] Jakiego przedmiotu nienawidzisz? [P] Jaki przedmiot szkolny lubisz? [P] Jakie hobby? [P] Ulubiona pora roku? [P] Najki czy pumki? [P] Największy lęk? [P] Miałaś jakieś postanowienia na nowy rok? [P] Umiesz się tyrać? [P] Dlaczego jest ciebie tak mało na forum? [P] Jakieś zdanie na temat uchodźców? [P] Niech wypie*dalają za brame? [P] Rafonix? [P] Czapka na uszy? [P] Byłaś kiedykolwiek na jakimś koncercie? [P] Lubisz kabarety? [P] Dlaczego Marina.? - z kropka? [P] Jaki sport lubisz? [P] Ulubiony piłkarz? [P] Radwańska czy Kopacz? [P] Stonoga czy Kaczor? [P] Je*ać PiS? [P] Co myślisz o Karolu? (-_-) [P] Wymień osoby z którymi masz najlepszy kontakt (csc) [P] Zgarneli Cię kiedyś niebiescy? [P] Wierzysz w życie pozagrobowe? [P] Jakie kreskówki oglądałaś w dzieciństwie? [P] Co byś zrobiła jakbyś wygrała 1mln? [P] Co byś sobie za to kupiła? [P] Bierzesz udział w akcjach charytatywnych? [P] Starczy co nie? ^^ [P] Co jest w twojej szafie? [P] Boisz się ciemności? [P] Czy kiedykolwiek liczyłaś kroki podczas spaceru? [P] Masz piegi? [P] Czy ukradłaś kiedyś znak drogowy? [P] Dzban na ryj? [P] Gdzie zakopała byś skarb? [P] Haj kiki? [P] Ulubiony sos do nagetsów? [P] Co pijesz najczęściej? [P] Czy podobają ci się faceci ubrani na różowo? [P] Co myślisz o pedałach? [P] No_homo? [P] Byłaś kiedyś w harcerstwie? Dobra starczy Buźki! :pije: Edytowane 28 Marca 2016 przez Umciaak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) [P] Dlaczego ukraina? [P] Dlaczego mnie ciągle wyzywasz [P] Kochasz się z Werką? [P] Robiła ci Werka kidyś szejka? [P] Czemu wydałaś wszystki żetony na tajemniczej stronie? [P] Będziesz startować kiedyś na admina lub moderatora? [P] Piwo czy wódka [P] Kawa czy herbata [P] Chleb czy bułka [P] Ulubiona marka samochodu [P] Jak się się układa życie z drugą połówką ? [P] Kiedy robisz prawko?' [P] Złamałaś prawo? [P] Byłaś na rodeo? [P] Byłaś na talk show? [P] Byłaś na game show? [P] Leciałaś samolotem? [P] Jechałaś wozem strażackim? [P] Byłaś bliski śmierci? [P] Ulubiony superbohater [P] Płakałaś kiedyś przy filmie? [P] Masz siostre lub brata? [P] Coca Cola vs Sprite? [P] Lubisz herbate z miodem? [P] Masz konto bankowe? [P] Miałaś więcej niż jednego chłopaka naraz? [P] Pozwoliłaś komuś jechać na tobie, jak na koniu? [P] Sterroryzowałaś siostrę? [P] Zrobiłaś babkę z piasku [P] Miałaś sen, ze spadasz z dużej wysokości? [P] Wymknęłaś się w nocy z domu? [P] Byłaś tak pijana, że nie pamiętałaś swojego imienia? [P] Miałaś zakaz jedzenia? [P] Czułaś, że nie należysz od tego świata? [P] Czułaś się jak piąte koło u wozu? [P] Paliłaś? [P] Brałaś narkotyki? [P] Byłaś aresztowany? [P] Masz usunięte migdałki? [P] Pojechałaś pod namiot? [P] Wygrałaś zakład? [P] Napisałaś list miłosny? [P] Porzuciłaś swoją drogę życia, by być z ukochanym? [P] Pisałaś poezję miłosną? [P] Całowałaś sie z kimś w deszczu? [P] Tańczyłaś powolny taniec z kimś, kogo kochasz? [P] Uczestniczyłaś w wirtualnym seksie? [P] Udawałaś orgazm? [P] Wierzysz w mikołaja? [P] Kochasz mojego królika? [P] Dlaczego wyrzucałaś mi ubrania z szafy? [P] Dlaczego dzwoniłaś do mojej mamusi i nagadałaś jej bzdur? [P] Przyjedziesz do mnie na PGA? [P] Wiesz że mam twoje ip? [P] Dlaczego masz kropke na końcu nicku? [P] Dlaczego dodajesz ciągle ninja na sb? [P] Dlaczego przerabiasz swoje zdjęcia w paincie? [P] Wiesz że ten gif to nie moja sprawka? [P] Masz steama? Możesz mnie w końcu dodać.. [P] Jak trafiłaś na sieć [P] Jak zapoznałaś się z Pawłem [P] Czy twoje psy nadal żyją? [P] Ile masz szklanek w domu? XD [P] Czy za mln złoty pobiegłabyś przez miasto na golaska? [P] Chcesz troche lajków? Bo słabo tam masz z nimi [P] Masz kuchenkę na gaz czy na prąd? [P] Piec czy grzejniki ? [P] Lubisz gotować? [P] Potrafisz zrobić porządny gzik jeżeli wiesz co to jest? [P] Werka cie uczyła techniki szejkix? [P] Największy przypał w szkole? [P] Jak obchodziłaś ostatnie urodziny [P] Wytłumacz co to znaczy KWIKPIP [P] Co organizujesz na 18 urodziny? [P] Ile godzin dziennie przesiadujesz na FB [P] Masz podkładkę pod myszkę? [P] Jakie masz słuchawki? ( zawsze mnie to ciekawiło ) [P] Laptop vs Komputer? [P] Pochwal się jaką masz komórkę xD [P] Twój najgorszy przedmiot w szkole [P] Jaką masz pralke? [P] Pomagasz robić porządki w domu? [P] Lubisz spotykać się z znajomymi? [P] Masz ładne nauczycielki w szkole? [P] Zakochałaś się kiedyś w nauczycielu ? [P] Byłaś kidyś na targach w Poznaniu? [P] Lubisz zwiedzać ? [P] Kfc? [P] Co myślisz o gejach? [P] Ulubiony kolor [P] Ulubiony aktor? ;d [P] Czym się interesujesz ( tak bardzo ) [P] Dlaczego na TS3 powiedziałaś że szeregowiec Cie bije? [P] Kłócisz się z swoim chłopakiem? [P] Do której śpisz? [P] Do której najdłużej jesteś w szkole? [P] Grasz w cs;go? [P] Czemu Cie tak przerywa na ts3? [P] Kochasz mnie? [P] Posiadasz 3 imię? Jeśli tak to jakie [P] Podobają Ci się faceci o wysokim wzroście? [P] 2+2x2= ? [P] Wierzysz w Boga? [P] Co myślisz na temat ataków terrorystycznych? [P] Czy zaatakują Polske? [P] TOP 10 kolegów + koleżanek z csc [P] Dlaczego prawie nigdzie się nie wypowiadasz? [P] Ukraina The end Edytowane 28 Marca 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeroAkaTeam 3 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 [P] Od ilu lat grasz w cs`a [P] Twoje zainteresowania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 [P]Dlaczego twój pies woli mnie od Ciebie? Czemu jesteś zgrywusem i nerwusem? :ninja: ? Lubisz mnie? ? Wiesz, że nigdy nie będziesz królową? Dlaczego jesteś cieniasem ^^? (Moim cieniasem) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 [P] Kochasz mnie? Ja czy Umciak? Raz dwa trzy ...ma w dupie wszy - uzupełnij. Ja czy jedzenie? Lubisz jeść? Co lubisz jeść? Jak będzie wyglądała nasza randka? Lubisz Selene? Co sądzisz o Justinie? Grasz w coś oprócz cs? ? Za co mnie kochasz? Jesteś moją psiapsi? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Umiesz się kłócić? Czemu jesteś Marina? U mnie w mieście jest taki port Marina Ile masz włosów na głowie? Umiesz liczyć po włosku? Kiedy się będziemy cisnąć na TS? :pije: ? Przejdziesz do następnej klasy? Karolina? Ulubiony kolor? Ulubione jedzenie?XD Czemu nie chcesz przeczytać regulaminu Jb?to boli ;c Ile masz w bicku? Czemu nie odwiedzasz mnie na codzie? Ile książek przeczytałaś w życiu ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Zaczynamy mała - Na sam początek. KCKCKCK? - Kiedy był first kiss? - Dlaczego mnie lubisz? - Kochasz mnie? - Paweł to bob, nie? - Czemu tak bocisz na dd2? - Kiedy podanko o admina? - Jak myslisz dostaniesz redaktora? *trzymam kciucki* - Co sądzisz o administracji CSC? - Lubisz wypić? - Piwo, wino czy może wódka? - Czytasz książki? Jak tak to jaką ostatnio przeczytałas? - Kiedy mi coś dobrego ugotujesz? - Za co mnie lubisz? - Za co lubisz FIFTIKRIPIEGO? - Jesteś sezonowcem? - Jesteś FIT? - Kim chciałaś zostać jak byłaś mała? - Nutella czy sałata? ( NIE KŁAM ) - ? - Wiesz, że mam już channela? - Wiesz, że Omega to bot? - Kiedy idziemy do FIFTI CENTA? XD - Kiśniemy? - Winczester jest zboczony, nie? - Omega jest fałszywym ukraincem? - Czemu Kripi tak boci na dd2? - Gramy w GO? XD - JAK TAM SIMSY? - Dalej snujesz intrygi tam? - Musisz mi powiedzieć co tam dalej majstrujesz ( mam nadzieje, że nie dzieci ) XD - Nie jestem już hejterem, nie? - Masz za dobre serce, bobko. - Paweł głosno kicha nie? ._. - Dostałam prawie przez niego zawału, nie? - Co lubisz najbardziej jeść? - Co lubisz najbardziej gotować? - Dasz mi przepisy jakieś dobre? - Nie możesz się doczekać liceum? - JAK TAM TESTY? - Bd robić prawko? - Kupisz sobie fure? - Jak się spotkamy to mogę Ci skopać tyłek? - Zrobić Ci drinka? - Krypton zawsze z nami przegrywa w chinczyka, nie? - Może podanie na moderatora? - Może podanie na grafika? - Może podanie na gamera? XDD - Wiecej pytan? - Masz coś do homoseksualistów? - A do czarnooskórych? - Czemu Paweł mi wszystko screenuje? ._. - Na koniec KCKCKCKCKCKCKKCKC nie podrywaj mnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 [P] Po co tyle jesz?![P] Jak tam pas startowy?[P] Po co się tak często denerwujesz? [P] Kupić Ci stringi? Bo mówiłaś że nie masz.(Paweł już pewnie o to zadbał )[P] Lubisz mnie?[P] Nutella ?[P] Twój pies bardziej woli Pawła [P] Co czujesz gdy Paweł kichnie na TS3?[P] Masz obywatelstwo ukraińskie?[P] BF, F, Czy BFF? [P] Ulubiony kolor ? Niech zgadnę brązowy ^^[P] Wiesz że głupio się śmiejesz ?[P] Lubisz moje żart?Zadał bym wiecej pytań ale byś mnie uznała za idiotę, bo byłyby zbyt intymne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dalej wytrzymujesz bez nutelli? Ile to już czasu? Czemu akurat nutella? Jak bardzo cię wkurza Paweł? :ninja:? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zamykam. Czas na odpowiedzi do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi