Tymbarkowa :3 1,854 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Kolejną nominowaną osobą jest @Marina. Czas na zadawanie pytań do piątku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umciaak * 1,502 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 (edited) Siema zią! :ninja: [P] Co tam słychać w wielkim świecie? [P] Jak tam szkoła? [P] Gdzie dalej się wybierasz? [P] Martwisz się egzaminem gim. że napiszesz bardzo słabo? [P] Jaki masz rozmiar bjustonosza? [P] Kiedy wpadnie na rejon jakieś podanko? [P] Jak podobają Ci się ddosy? [P] Czemu zawsze stękasz, że coś cie boli? [P] Zrobiłaś coś bardzo głupiego w swoim życiu, czego teraz żałujesz? [P] Podobają Ci się motocykle? [P] Szczęśliwa? [P] Kiedy się widzimy? [P] :ninja: ? [P] Rap czy disco? [P] Czemu nic nie strzelasz w te csy? [P] Paweł cie nie chce nauczyć? [P] Bicek rośnie? [P] Ile dziennie potrafisz wysłać snapów? [P] Za co mnie lubisz? [P] Ile się znamy? ^^ [P] Jesteś szalona? [P] Dlaczego csc? [P] Zaśpiewasz coś na karaokje? [P] Kaplica? [P] Dlaczego Wera? [P] Co ona ma w sobie? [P] Ilu miałaś chłopców? [P] Kiedy wbijasz do Wrocka? [P] Czitowałaś kiedyś? [P] Myślisz, że jestem odpalony? [P] Co sądzisz o Walkerze? [P] More pytań? [P] Ulubiona broń w csie? [P] Masz konflikty z rodzeństwem jak ja? [P] Zaprosisz mnie na 18? [P] Rozmiar buta? [P] Jak było w więzieniu? [P] ? [P] Czekałaś na pytania ode mnie? [P] Jak oceniasz moje zachowanie? [P] Myślisz, że coś biore? [P] Jesteś katoliczką? [P] Ile potrafisz dziennie siedzieć przed kompem? [P] Należysz do gangu foczek? [P] Lubisz jak mocno pier*olnie? (chodzi o muzyke) [P] Dlaczego nutella? [P] Masz jakiś autorytet? [P] Ulubiony aktor/ka [P] Lubisz Nessie? [P] Ja czy Magda? - bo sie pogniewamy [P] Ulubiona książka? [P] Co myślisz o naszej sytuacji narodowej? [P] Jakieś zdanie na temat polityki w Polsce? [P] Myślisz, że jestem wymarzonym snajperem? [P] Dlaczego pierwszym serwerem na którym grałaś to był dr? [P] Co podoba Ci się w csie? [P] Kogo szczerze nienawidzisz? [P] Ile warnów? Pochwal się [P] Co ważniejsze - miłość czy przyjaźń? [P] Jesteś osobą szczerą - co myślisz to mówisz? [P] Kiedy impra z kobitkami? [P] Ulubiony trunek? [P] pepsi czy cola? [P] Jest osoba przez, która płakałaś? [P] Masz jakieś opsesje? [P] Inne uzależnienia niż mi wiadomo? [P] Co myślisz o kryptonie? [P] Czoko spoko? [P] Przegrałaś jakieś pieniądze w życiu? [P] Hazard - jakieś zdanie na ten temat? [P] Pomidorowa z rosołu z wczoraj? [P] Jajka Paweła poświęcone? :giggle: [P] KWIKIP - dlaczego założyłaś? [P] Co sądzisz o anime? [P] Ulubione anime - jeśli masz? [P] Jaki staż w cs? [P] Co było pierwsze, kura czy jajko? [P] Co zjadła byś pierwsze, kure czy jajko? [P] Jakiego przedmiotu nienawidzisz? [P] Jaki przedmiot szkolny lubisz? [P] Jakie hobby? [P] Ulubiona pora roku? [P] Najki czy pumki? [P] Największy lęk? [P] Miałaś jakieś postanowienia na nowy rok? [P] Umiesz się tyrać? [P] Dlaczego jest ciebie tak mało na forum? [P] Jakieś zdanie na temat uchodźców? [P] Niech wypie*dalają za brame? [P] Rafonix? [P] Czapka na uszy? [P] Byłaś kiedykolwiek na jakimś koncercie? [P] Lubisz kabarety? [P] Dlaczego Marina.? - z kropka? [P] Jaki sport lubisz? [P] Ulubiony piłkarz? [P] Radwańska czy Kopacz? [P] Stonoga czy Kaczor? [P] Je*ać PiS? [P] Co myślisz o Karolu? (-_-) [P] Wymień osoby z którymi masz najlepszy kontakt (csc) [P] Zgarneli Cię kiedyś niebiescy? [P] Wierzysz w życie pozagrobowe? [P] Jakie kreskówki oglądałaś w dzieciństwie? [P] Co byś zrobiła jakbyś wygrała 1mln? [P] Co byś sobie za to kupiła? [P] Bierzesz udział w akcjach charytatywnych? [P] Starczy co nie? ^^ [P] Co jest w twojej szafie? [P] Boisz się ciemności? [P] Czy kiedykolwiek liczyłaś kroki podczas spaceru? [P] Masz piegi? [P] Czy ukradłaś kiedyś znak drogowy? [P] Dzban na ryj? [P] Gdzie zakopała byś skarb? [P] Haj kiki? [P] Ulubiony sos do nagetsów? [P] Co pijesz najczęściej? [P] Czy podobają ci się faceci ubrani na różowo? [P] Co myślisz o pedałach? [P] No_homo? [P] Byłaś kiedyś w harcerstwie? Dobra starczy Buźki! :pije: Edited March 28, 2016 by Umciaak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 (edited) [P] Dlaczego ukraina? [P] Dlaczego mnie ciągle wyzywasz [P] Kochasz się z Werką? [P] Robiła ci Werka kidyś szejka? [P] Czemu wydałaś wszystki żetony na tajemniczej stronie? [P] Będziesz startować kiedyś na admina lub moderatora? [P] Piwo czy wódka [P] Kawa czy herbata [P] Chleb czy bułka [P] Ulubiona marka samochodu [P] Jak się się układa życie z drugą połówką ? [P] Kiedy robisz prawko?' [P] Złamałaś prawo? [P] Byłaś na rodeo? [P] Byłaś na talk show? [P] Byłaś na game show? [P] Leciałaś samolotem? [P] Jechałaś wozem strażackim? [P] Byłaś bliski śmierci? [P] Ulubiony superbohater [P] Płakałaś kiedyś przy filmie? [P] Masz siostre lub brata? [P] Coca Cola vs Sprite? [P] Lubisz herbate z miodem? [P] Masz konto bankowe? [P] Miałaś więcej niż jednego chłopaka naraz? [P] Pozwoliłaś komuś jechać na tobie, jak na koniu? [P] Sterroryzowałaś siostrę? [P] Zrobiłaś babkę z piasku [P] Miałaś sen, ze spadasz z dużej wysokości? [P] Wymknęłaś się w nocy z domu? [P] Byłaś tak pijana, że nie pamiętałaś swojego imienia? [P] Miałaś zakaz jedzenia? [P] Czułaś, że nie należysz od tego świata? [P] Czułaś się jak piąte koło u wozu? [P] Paliłaś? [P] Brałaś narkotyki? [P] Byłaś aresztowany? [P] Masz usunięte migdałki? [P] Pojechałaś pod namiot? [P] Wygrałaś zakład? [P] Napisałaś list miłosny? [P] Porzuciłaś swoją drogę życia, by być z ukochanym? [P] Pisałaś poezję miłosną? [P] Całowałaś sie z kimś w deszczu? [P] Tańczyłaś powolny taniec z kimś, kogo kochasz? [P] Uczestniczyłaś w wirtualnym seksie? [P] Udawałaś orgazm? [P] Wierzysz w mikołaja? [P] Kochasz mojego królika? [P] Dlaczego wyrzucałaś mi ubrania z szafy? [P] Dlaczego dzwoniłaś do mojej mamusi i nagadałaś jej bzdur? [P] Przyjedziesz do mnie na PGA? [P] Wiesz że mam twoje ip? [P] Dlaczego masz kropke na końcu nicku? [P] Dlaczego dodajesz ciągle ninja na sb? [P] Dlaczego przerabiasz swoje zdjęcia w paincie? [P] Wiesz że ten gif to nie moja sprawka? [P] Masz steama? Możesz mnie w końcu dodać.. [P] Jak trafiłaś na sieć [P] Jak zapoznałaś się z Pawłem [P] Czy twoje psy nadal żyją? [P] Ile masz szklanek w domu? XD [P] Czy za mln złoty pobiegłabyś przez miasto na golaska? [P] Chcesz troche lajków? Bo słabo tam masz z nimi [P] Masz kuchenkę na gaz czy na prąd? [P] Piec czy grzejniki ? [P] Lubisz gotować? [P] Potrafisz zrobić porządny gzik jeżeli wiesz co to jest? [P] Werka cie uczyła techniki szejkix? [P] Największy przypał w szkole? [P] Jak obchodziłaś ostatnie urodziny [P] Wytłumacz co to znaczy KWIKPIP [P] Co organizujesz na 18 urodziny? [P] Ile godzin dziennie przesiadujesz na FB [P] Masz podkładkę pod myszkę? [P] Jakie masz słuchawki? ( zawsze mnie to ciekawiło ) [P] Laptop vs Komputer? [P] Pochwal się jaką masz komórkę xD [P] Twój najgorszy przedmiot w szkole [P] Jaką masz pralke? [P] Pomagasz robić porządki w domu? [P] Lubisz spotykać się z znajomymi? [P] Masz ładne nauczycielki w szkole? [P] Zakochałaś się kiedyś w nauczycielu ? [P] Byłaś kidyś na targach w Poznaniu? [P] Lubisz zwiedzać ? [P] Kfc? [P] Co myślisz o gejach? [P] Ulubiony kolor [P] Ulubiony aktor? ;d [P] Czym się interesujesz ( tak bardzo ) [P] Dlaczego na TS3 powiedziałaś że szeregowiec Cie bije? [P] Kłócisz się z swoim chłopakiem? [P] Do której śpisz? [P] Do której najdłużej jesteś w szkole? [P] Grasz w cs;go? [P] Czemu Cie tak przerywa na ts3? [P] Kochasz mnie? [P] Posiadasz 3 imię? Jeśli tak to jakie [P] Podobają Ci się faceci o wysokim wzroście? [P] 2+2x2= ? [P] Wierzysz w Boga? [P] Co myślisz na temat ataków terrorystycznych? [P] Czy zaatakują Polske? [P] TOP 10 kolegów + koleżanek z csc [P] Dlaczego prawie nigdzie się nie wypowiadasz? [P] Ukraina The end Edited March 28, 2016 by Omєga * 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeroAkaTeam 3 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 [P] Od ilu lat grasz w cs`a [P] Twoje zainteresowania 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 [P]Dlaczego twój pies woli mnie od Ciebie? Czemu jesteś zgrywusem i nerwusem? :ninja: ? Lubisz mnie? ? Wiesz, że nigdy nie będziesz królową? Dlaczego jesteś cieniasem ^^? (Moim cieniasem) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,197 Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 [P] Kochasz mnie? Ja czy Umciak? Raz dwa trzy ...ma w dupie wszy - uzupełnij. Ja czy jedzenie? Lubisz jeść? Co lubisz jeść? Jak będzie wyglądała nasza randka? Lubisz Selene? Co sądzisz o Justinie? Grasz w coś oprócz cs? ? Za co mnie kochasz? Jesteś moją psiapsi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,390 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Umiesz się kłócić? Czemu jesteś Marina? U mnie w mieście jest taki port Marina Ile masz włosów na głowie? Umiesz liczyć po włosku? Kiedy się będziemy cisnąć na TS? :pije: ? Przejdziesz do następnej klasy? Karolina? Ulubiony kolor? Ulubione jedzenie?XD Czemu nie chcesz przeczytać regulaminu Jb?to boli ;c Ile masz w bicku? Czemu nie odwiedzasz mnie na codzie? Ile książek przeczytałaś w życiu ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Zaczynamy mała - Na sam początek. KCKCKCK? - Kiedy był first kiss? - Dlaczego mnie lubisz? - Kochasz mnie? - Paweł to bob, nie? - Czemu tak bocisz na dd2? - Kiedy podanko o admina? - Jak myslisz dostaniesz redaktora? *trzymam kciucki* - Co sądzisz o administracji CSC? - Lubisz wypić? - Piwo, wino czy może wódka? - Czytasz książki? Jak tak to jaką ostatnio przeczytałas? - Kiedy mi coś dobrego ugotujesz? - Za co mnie lubisz? - Za co lubisz FIFTIKRIPIEGO? - Jesteś sezonowcem? - Jesteś FIT? - Kim chciałaś zostać jak byłaś mała? - Nutella czy sałata? ( NIE KŁAM ) - ? - Wiesz, że mam już channela? - Wiesz, że Omega to bot? - Kiedy idziemy do FIFTI CENTA? XD - Kiśniemy? - Winczester jest zboczony, nie? - Omega jest fałszywym ukraincem? - Czemu Kripi tak boci na dd2? - Gramy w GO? XD - JAK TAM SIMSY? - Dalej snujesz intrygi tam? - Musisz mi powiedzieć co tam dalej majstrujesz ( mam nadzieje, że nie dzieci ) XD - Nie jestem już hejterem, nie? - Masz za dobre serce, bobko. - Paweł głosno kicha nie? ._. - Dostałam prawie przez niego zawału, nie? - Co lubisz najbardziej jeść? - Co lubisz najbardziej gotować? - Dasz mi przepisy jakieś dobre? - Nie możesz się doczekać liceum? - JAK TAM TESTY? - Bd robić prawko? - Kupisz sobie fure? - Jak się spotkamy to mogę Ci skopać tyłek? - Zrobić Ci drinka? - Krypton zawsze z nami przegrywa w chinczyka, nie? - Może podanie na moderatora? - Może podanie na grafika? - Może podanie na gamera? XDD - Wiecej pytan? - Masz coś do homoseksualistów? - A do czarnooskórych? - Czemu Paweł mi wszystko screenuje? ._. - Na koniec KCKCKCKCKCKCKKCKC nie podrywaj mnie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 983 Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 [P] Po co tyle jesz?![P] Jak tam pas startowy?[P] Po co się tak często denerwujesz? [P] Kupić Ci stringi? Bo mówiłaś że nie masz.(Paweł już pewnie o to zadbał )[P] Lubisz mnie?[P] Nutella ?[P] Twój pies bardziej woli Pawła [P] Co czujesz gdy Paweł kichnie na TS3?[P] Masz obywatelstwo ukraińskie?[P] BF, F, Czy BFF? [P] Ulubiony kolor ? Niech zgadnę brązowy ^^[P] Wiesz że głupio się śmiejesz ?[P] Lubisz moje żart?Zadał bym wiecej pytań ale byś mnie uznała za idiotę, bo byłyby zbyt intymne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,385 Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Dalej wytrzymujesz bez nutelli? Ile to już czasu? Czemu akurat nutella? Jak bardzo cię wkurza Paweł? :ninja:? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowa :3 1,854 Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 Zamykam. Czas na odpowiedzi do niedzieli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts