Umciaak * 1 502 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Nick: Umciaak * Powód warna:Spamowanie Odniesienie: Uznaję warna za niesłusznego. Ja nie chciałem w żaden sposób obrazić ChokoSpoko dodałem jedynie komentarz pod jej statusem, jeżeli nie życzyła SB abym ktoś tego nie robił mogła zablokować status. Bo w regulaminie forum nie ma żadnego punktu który mi zabrania tego :foch: . Jeżeli Karolu masz jakieś dziwne podteksty tego słowa, mam za to zostać ukarany? Bo nie uważam wypowiadanie się w czyimś statusie za spam. Nie pozdrawiam. @Edit. Proszę o przeniesienie tematu. Edytowane 28 Marca 2016 przez Umciaak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Dalej uważasz, że zrobiłeś to przypadkiem?Ona nie musi blokować sobie statusu, mogła usunąć Twoją wiadomość, zostało to zrobione, a Ty ponownie go dodałeś. Zgłosiła mi to na PW, oto pierwszy SS, który dostałem http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1459183231__2222.jpg Wtedy nie dałem Ci warna, po kilku minutach ZNOWU dodajesz to samo http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1459183586__3333.jpg Chcesz się dalej ze mną bawić i robić ze mnie idiotę? Odszedłeś z tej sieci, a próbujesz robić jakieś dziwne nagonki pod wpływem innej osoby. Ja wiem, że niektórzy z Was lubią jak się wami manipuluje, pokazujecie to tak dobitnie, że aż kuje to w oczy, ale nie będę pozwalał na to by ktoś w taki sposób zachowywał się na TYM FORUM. Próbowałem znaleźć ten film w google, ale nie mogłem? Te dwa filmy nie istnieją, może opowiesz coś więcej, a może to Twoja własna produkcja, która niedługo ujrzy światło dzienne? Tak czy siak, specjalnie dla Ciebie wstawiam dowody Twojego jakże "uczciwego" i regulaminowego podejścia do sprawy. Paweł zamknął temat, bo chodziło o skargę na mnie, a więc POWINNA BYĆ ona załatwiana ze mną na PW - to tłumaczy Twoją skargę na Pawła. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi