Astt 2 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Nick:Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=27100 Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku gość ma prawdopodobnie IP podobne do mojego. czytałem już poradnik na temat tych banów (z podobnym IP) zresetowałem, router I nic w czym problem ? to moje ip 37.248.255.101 NICK NA SERVIE : asty a to ban SZCZEGÓŁY BANA Nick Wale banie nieslyhanie Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID lub IP Powód Bana Czitowanie Wykonano 28.11.2015 - 14:32:45 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez NeO :] SteamID Admina Ukryty Zbanowany na #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [201LvL HARD EXP][COD:MW] (cs_assault) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Czytaj regulamin na przyszłość. 6. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź RegulaminPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi