Astt 2 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Nick: astyLink do SS: http://www110.zippyshare.com/v/09IhQph0/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Wale banie nieslyhanie [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] ======================================== Serwer:#5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [201LvL HARD EXP][COD:MW] (cs_assault) Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=27100 teraz musi byc dobrze ?! Edytowane 28 Marca 2016 przez Astt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Musisz mieć 5 ss'ow, a podałes jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astt 2 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) A jak ostatnio dostałem bana to nie podawałem Edytowane 28 Marca 2016 przez polaczekkkkkkkkkk Dostałeś bana za czitowanie. Admin został już poinformowany do rozpisania demka. Ma 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Wynikło małe niedopatrzenie. Ban został wykonany 28.11.2015, więc upłynął czas na odwołanie się od bana. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Otwieram bo gracz ma problem, na jego IP jest ten ban. Jako że ban jest sprzed kilku miesięcy, a te IP może mieć każdy natomiast STEAM_ID w amxbansie nie ma, bana ściągam. A ty bezproblemowo wejdziesz. Edytowane 28 Marca 2016 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) 6. Gracze, którzy będą składali prośbę typu „nie wiem skąd mam bana, ktoś miał to same IP” bez steam'a nie zostaną odbanowani. Edytowane 29 Marca 2016 przez polaczekkkkkkkkkk Gracz ma zmienne ip. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi