Gość Lato Oszalało Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam, Nick : Lato Oszalało! ;d Link do SSów : http://speedy.sh/5bqNq/de-nuke0024.rar Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'Wrzuc screeny na forum' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.7.255.166' [AMXBans] ======================================= Proszę o jak najszybsze UB. Edit@/// Poprawione wymaganie -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 WSZYSTKO MA BYĆ W JEDNYM ARCHIWUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lato Oszalało Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ale niechce mi się już tego robić, grałem dzisiaj cały dzień w Counter Strike, i jakoś niechce mi się robić, daj mi to UB bo chce dobić te 40k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 To wstaw tak jak pisze,takich ss'ow rar w rar niestety nie przyjmuje.:)UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi