^Smiley*^ 12 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 1. Nick: NeverGiveUp ツ2. Imię: Maks3. Wiek: 194. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/61048. Parę słów o sobie **: Nazywam się Maks mam 19 lat mieszkam w Zielonej Górze Trenowałem MMA, siatkówkę mam 180 cm wzrostu jestem dość szczupły, interesuje się siatkówka, piłka nożna, żużlem, motoryzacją i e-sportem. Łatwo nawiązuje kontakty jestem skromny mam poczucie humoru potrafię się zachować odpowiednio do danej sytuacji zawsze poszukuje ugody rozwiązania to chyba tyle 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym pomóc w rozwijaniu serwera jak i całej sieci pilnować porządku na serwerze aby dobrze spędzało się czas na serwerze i żeby z miło chęcią ludzie do nas wracali i oczywiście współpracować z gronem adminów i doprowadzić serwer na wspaniały poziom.10. Steam_ID: STEAM_1:0:2221433 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Około 3h na dzień 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Praktycznie w wszystkich godzinach 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Ponad rok 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Jestem na tak! Składka Amx Był adminem Wiek Ładnie rozpisane podanie Edytowane 30 Marca 2016 przez Magiczny erO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) wiek, składka+, nie ma przegranych 25h, nie kojarzę cię całkowicie, a gram często w różnych godzinach.. przykro mi, jestem na nie jak narazie Edytowane 30 Marca 2016 przez Dopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Wymagane jest przegranie na serwerze minimalnie 25 godzin jak i posiadasz aktywnego warna, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi