Zygus 2 407 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Imię:Marcin Nick:ZyguśWiek:17 Doświadczenie związane z DJ:Podstawowe Rodzaju muzyki:Techno/Trap/Disko polo Ile czasu spędzasz na TS3:2-3h dziennie Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):tak Dlaczego Ty?:Ponieważ jest 2 dj-ów a ja lubię dzielić się muzyką z innymi osobami.myślę,że nadawałbym się na to stanowisko.A teraz więcej czasu spędzam na ts3 gdyż nie działa mi JB i cod mod ;-; Coś o sobie:Kulturalny,chętny do pomagania innym użytkownikom w problemach.Fan Realu Madryt.Przyszły Monter robót wykończeniowych.także jak chcecie żebym zrobił wam pokój możecie mnie zatrudnić 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jestem na tak DJ są potrzebni, a zyguś to chyba ogarnięta osoba. Bardzo dobrze sprawuje się jako opiekun JB 1.6 i wydaje się być miłą i sympatyczną osobą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Dj'ow aktualnie jest mało więc jestem na tak Mam nadzieje że będziesz organizować jakieś audycje + Wiek + Aktywność + Mikrofon -- podanie Edytowane 31 Marca 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jestem na TAK: + Wiek + Dodatkowy DJ + Aktywność - Tak jak omega napisał nie jest rozpisane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jestem na tak +Wiek +Ogarnięty człowiek +Miły, pomocny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Także jestem na Tak + Wiek + Aktywność + Mikrofon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudia758 45 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 na TAK! +miły +ogarnia +lubiany +wiek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Na tak: +Ogrania +Kulturalny +Aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jestem na nie -Chodzi do podstawówki -Zyga na ludzi -Jest w szkole zabijaką -Puszcza ciągle Gang Plebanii -Słyszałem jak wyzywał kibica Barcelony na Ts3 -Kibicuje Realowi a nie Manchesterowi United -Jest słaby na JB -Jest krzywy A tak serio jestem na tak +ogarnięty +przyda się DJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 na TAK! +miły +ogarnia +lubiany +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 NA TAK ! + + Jesteś spoko + Można się z tobą dogadać + Przez bota puszczasz fajne bity + Ogarniasz + Jesteś lubiany także przeze mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jestem na Tak +ogarnia +lubiany +wiek Pozdrawiam . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolcebuli 3 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Oczywiście jestem na tak + Jest okej + Lubiany + Wiek + Często na TS3 + Ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jestem na TAk+Wiek+Dodatkowy DJ zawsze spoko+Aktywność na TS3+Widać że ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dam TAK - wiek - posty - można dać szansę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Zapraszam na ts w sprawie przesłuchania, jak by co załatwimy to już na nowym ts. Więc wstrzymamy się do czasu aż nowy ts odpali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi