Magic Devil1 4 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Witam ! kieruję to do wyższych rangą TS3 ponieważ dostałem ochrzan za was xD .( <19:11:53> "Spaghetti": Nie wiem, czy ktoś sprawdza tu wogóle daty na kanałach ... Admini coś wogóle robią? Np. kanał 61 ) . Mam nadzieje że sprawa szybko się wyjaśni . Pozdrawiam MenVip . Ojć sprawa nie aktualna mi się coś pomyliło . przepraszam za problemy Edytowane 31 Marca 2016 przez Magic Devil1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Kanały są sprawdzane regularnie. Osobiście usuwam te, w których data nie jest aktualizowana conajmniej tydzień. Admini coś jednak robią, spokojnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) JA również sprawdziłem wczoraj każdy kanał, a kanał 61 nie ma jeszcze 10 dni więc nie wiem w czym problem Edytowane 31 Marca 2016 przez WujoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi