vaaS 948 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opis problemu: Bardzo proste, nie działa mi opcja robienia ss'ów w cs, tzn. bind "klawisz" "snapshot" - ss'y mi się nie robią, dopiero po wpisaniu w konsoli "snapshot", ale robi się ss menu więc bez sensu. Ktoś powie "Masz jeszcze klawisz Prt Sc Sys Rq" nie. Jak wcisnę to robi mi się ss pulpitu. Mam CS'a z CSC "CS 1.6 PRO". Proszę o pomoc . (Sprawdzałem wszystkie opcje z bindami, nic nie działa) ScreenShoot:- System operacyjny: Win 7 Kontakt: Pw Inne: Każda "mądra" odpowiedź karana lajkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Cs'a mam nadzieje że nie uruchamiasz w okienku, ani w jakoś inaczej że widzisz panel startu, etc. Jeżeli tak to zmień, to powinno uniemożliwiać zrobienie screena gry przez print ss. Edytuj confing.cfg (plik folder cs'a/cstrike) odznacz 'tylko do odczytu' . Tuż na górze będą bindy, dopisz w osobnej linijce bind "F5" "snapshot" Mówie Ci to dlatego, ponieważ dziwi mnie że ty wciskając klawisz nie masz rezultatów. Pamiętaj screeny zapisują się w cs 1.6/cstrike . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dzięki, wiem jak obsługiwać config xD może jak tam wpisze daną frazę to zadziała, wyjaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi