Khaltaz 28 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) W sobotę i w niedzielę będę na serwerze tylko późnymi wieczorami, jednak postanowiłem zrobić mały konkursik. Dla pierwszych 2-óch miejsc pod względem Kill per Death każdego dnia mam: *Sobota 1. Famas | Valence Field-Tested 2. Mag 7 | Silver Factory New *Niedziela 1. Famas | Valence Field-Tested 2. P250 | Supernova Field-Tested + P2000 | Ivory Battle-Scarred (możliwe, że supernovę wyślę dopiero po 6 kwietnia). Aktualne statystyki można znaleźć na http://classicffa.gameme.com/players/csgo6?type=total&range=0&x=31&y=2 (Trzeba ustawić filtr na dany dzień). Będę się starał robić jakieś konkursy w trakcie trwania miesiąca, także oczekujcie postów na forum. Powodzenia Edit: Trzeba mieć co najmniej 40 killi, żeby nie było ustawiania + będę sprawdzał, czy ktoś się nie "farmi" nawzajem. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Khaltaz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banujek 2 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Statystyki zostaną sprawdzone po równej godzinie 24? PS Fajne konkursy, bardziej motywuje graczy do gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zwycięzcy sobotniej części: Killi Zgonów KpD 1. banujek #DROP 334 111 3.01 2. Najeks 375 162 2.31 Będę się kontaktował w niedzielę w nocy, albo poniedziałek (może dam radę w ndz rano, ale nie jestem pewien) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Konkurs zakończony. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi