REBIOv13 42 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 1. Nick: REBIO2. Imię: Miłosz3. Wiek: 184. Znajomość AMX (1-10): 6/105. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/REBIO/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: Dokładny, jak coś robię to na 100% ponadto sympatyczny i pomocny.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jako, że jestem rannym ptaszkiem i lubię grać od 7 to zwykle trafiam na cheaterów co mnie bardzo irytuje i chciałbym to wytępić 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: jn.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Staram się codziennie po kilka godzin, jednak szkoła mi to utrudnia :/ W weekendy gram zawsze, głównie rano ok. 7-11 oraz po południu i wieczorem.13. Staż w Counter-Strike 1.6: ok. roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Posiadasz warna co z miejsca Cię skreśla. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi