Spr!nt^^ 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.1.Twoj Nick:Spr!nt^^2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Polaris94.IP/SID oskarzanego* niestety nie mam)5.Data i godzina:to było po 18 (nie wiem dokładnie)6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):http://www42.zippyshare.com/v/Gn20RxmR/file.html7.Opis sytuacji:Wszedłem pograć sobie na Zombie mod, po jakimś czasie zaraziłem gracza "Polaris9" po chwili z jego strony padły słowa wulgarne w moja stronę które po każdym następnym na nim zarażeniu się pojawiały. (i nie tylko w moją stronę. chyba nie muszę pisać jakie, ponieważ na ss'ach będzie wszystko widoczne.Nie mam wszystkich ss'ow z jego wyzywaniem(a było ich bardzo dużo),porostu nie moglem znaleźć. ) Bardzo proszę o ukaranie gracz karą (zbanowaniena Długi okres jesli to możliwe, zabranie vipa(bo chyba ma?) nw) to już zostawiam wam. Pozdrawiam )*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ipSkarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Spr!nt^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Skarga przyjęta,ale bez SiD/IP go nie zbanuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!nt^^ 1 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Postaram się szybko załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jak zobacze gracza to sproboje wziąsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!nt^^ 1 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Mam: "Polaris9" 4151 STEAM_2:0:1127167785 5 17:44 21 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauulyn 121 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Zbanowany na okres 1 dnia. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=67285 Pozwoliłam sobie Cię wyprzedzić Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez mn9 Dziękuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi