Mom's spaghetti 13 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam! Może nie jest to jako taki poradnik, ale mam nadzieję, że przyda się początkującym. Poniżej zamieszczam listę kolorów używanych w języku HTML. Dużo osób ma z tym problem, więc: Pozdro! Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Mom's spaghetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Co to jest i po co? Jak wszędzie na necie są takie palety? - *poprawione // na czarnym stylu działa, ale to są screeny, strasznie słabo to działa. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez SzeregowiecPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nie wiem, czy komukolwiek się to przyda. Dużo pracy tez nie włożyłeś, bo napisałeś kilka słów o wkleiłeś tabelę :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgresywnyOgorek 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 http://fonty.pl/porady,15,kolory.htm Tutaj też macie fajną palete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Sam też nie wiem, czy takie coś się przyda :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi