MORCEL 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Nick: MORCELLink do SS: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 23 hours , 58 minutes and 40 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : MORCEL [AMXBans] Reason : ' ucieczka z TT ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2139352157 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] ======================================== Serwer: DeathrunLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=600 Dostałem bana za ucieczke z tt a tak naprawde to nie uciekłem tylko słuchałem piosenek i na chwilę zminimalizowałem cs'a i przełączyłem piosenke i jak wróciłem do cs'a to mi sie coś zlagowało i wywaliło z cs'a a nie miałbym po co uciekać z tt bo i tak mi się każdy daje. [EDIT] Nie napisałbym prośby o ub jakby to było nwm na 30min max 3h ale 1 dzień? -_- a zwłaszcza że to nie moje wina że mi sie komputer zaciął. Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez MORCEL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Za ucieczke z terro jest ban na 1 dzieńTak poza tym zapytałem sie Ciebie 3 razy czemu wyszedłeś z terro nie dostałem odpowiedzi więc dałem Ci po prostu banaJa nie wiem co Ty tam robisz przed komputerem czy Ty słuchasz muzyki czy coś ale to, że komputer Ci się zwiesił to nie moja wina więc jak chcesz posłuchać muzyki to po prostu nie graj jeżeli masz taki problem.Mogłeś mi napisać, że przypadkowo wywaliło Cię z serwera ale nic z tym nie zrobiłeś jest jeden przypadek na serwerze, że gracza wywala z serwera co jakis czas ale mnie uprzedził i wiem o co chodzi też mógłbyś się wyslić i mi napisać. Ban zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORCEL 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jak mogłem ci powiedzieć że mnie wywaliło jak: 1. Nie wiedziałem że byłem w tt 2. Nie słyszałem co mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Decyzja opiekuna, chociaż debilna.. ale nie mogę jej podważyć. Niestety ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi