noxY 4 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Siemka! Oglądajcie i oceniajcie grafiki Ostatnio również kolega zachęcił mnie do stworzenia własnego fanpage, więc przy okazji mogę was na niego zaprosić Tam znajdziecie większość prac i trochę tematyki CS:GO (Moderatorze, jeśli nie można publikować fb to proszę o usunięcie linku). https://www.facebook.com/NoxY-577355185755846/ https://www.facebook.com/NoxY-577355185755846/ Jeśli masz pytania bądź jakąkolwiek sprawę, pisz na fb, pw bądź gg podane w profilu. (preferuje 1 opcje ) Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez noxY 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Bardzo ładne prace, ta praca: Jest naprawdę godna podziwu. Spodobały mi się też buttony oraz skórka na stream'a. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noxY 4 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Bardzo ładne prace, ta praca: Jest naprawdę godna podziwu. Spodobały mi się też buttony oraz skórka na stream'a. Dzięki bardzo za ocenke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Bardzo ładne pracę. Praca wyżej pokazana przez Pawła, godna podziwu, piekna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dobre prace! Wbij do mojej galerii pooceniać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Mi się pracę bardzo podobają leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mi się pracę podobają + dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Bardzo ładne pracę! + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Powód: Brak aktywności. W razie chęci wstawiania kolejnych prac zapraszam napisać do mnie PW to odblokuje. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi