pyńka 2 434 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dzisiaj rano znalazłam filmik, który postanowiłam tutaj umieścić.. Pod samym filmikiem czytałam różne komentarze na temat szybkiej jazdy samochodem i nie tylko.. Nie ulega wątpliwości, ze coraz więcej wypadków spowodowanych jest zbyt szybka jazda kierowców. Wydaje mi się, ze tez duza liczba nieszczęść spowodowana jest po prostu ich niewiedzą i bezmyślnością podczas kierowania. (pomijając oczywiście jazdę pod wpływem alkoholu czy tez innych środków odurzających) A wy jak myślicie? Zapraszam do obejrzenia. https://www.facebook.com/1669764653266822/videos/1671564879753466/?pnref=story 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy pędzą milion na godzinę. Dla frajdy? Dla szpanu? Po coś są te przepisy, żeby właśnie do takich sytuacji nie dochodziło. Filmik pouczający. Może do kogoś w końcu dotrze co robią źle, bo niektórzy nie powinni wgl posiadać prawa jazdy. Leci plusik Pyniaczek Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Weronikaa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Pozytywny filmik. Widziałem podobny lecz auto + motocykl ;> Jeździć trzeba z głową DESTROY SYSTEM Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Filmik smutny , ale daje do myślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi