Reniaa 848 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Nick: Reniaa Powod rezygnacji: Brak czasu , checi. Cos od siebie: Mialam tego nie robuc ale jednak . Niestety brak czasu na gre spowodowany nauka do egzaminu zawidowego i sesji egzaminacyjneja do tego dziecko . Wyoalilo sie juz cos we mnie i moje bycie adminem na serwerze cod 350 to juz nie to samo. Dziekuje wszystkim ktorzy mnie wspierali, dali mi szanse abym byla adminem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Powodzenia z egzaminami i maluchem! :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Powodzonka kochana. Mam nadzieję, że będziesz wpadać pospamować na sb. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Również jak koleżanki wyżej życzę powodzenia zarówno na egzaminie jak i ze szkrabem Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Shizoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dziękuje Ci za tak choć krótką, ale owocną współpracę oraz za pomoc przy pilnowaniu serwera. Flagi odebrane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi