RomantykNLO 140 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Romantyk(Nie)LekkichObyczajow 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Kamileczka 4.IP/SID oskarzanego*: Amx_ip nie działa i "status" też 5.Data i godzina:21:05 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Karciany, Buźka, Shinichi, Wallo, Maniussolo 7.Opis sytuacji:Byłem sobie koło tych szkiełek, (Co widać na demku). Padło polecenie ustawcie się w na podestach, ja chciałem z tych szkiełek wyjść, juz były ostatnie sekundy i Kamileczka mnie zablokowała (Przejście) to była prowokacja, ja ją uderzyłem, a ona ani rusz, pisałem aby odeszła, a Ona jak słup. I zostałem przez nią zabity chociaż ja miałem prawo ją zabić... A przynajmniej uderzyć. A tak w ogóle to inna sytuacja: Są polecenia na początku rundy, ja piszę 50 razy "Powtorz" a Ona oczywiście nic. Ja nie wychodziłem z celi bo nie wiedziałem o co chodzi, pare innych osób żle wykonywało polecenia, dała się im poprawić, a mnie oczywiście zabiła. To nie pierwsza taka sytuacja, gdybym na każdy jej błąd pisał skargi, to miała by ich 50... *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karciany 17 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Byłem obecny w tej sytuacji, Kamileczka powtórzyła lecz były to szybkie/krótkie polecenia. Nie musi powtarzać po 2-3 razy... Wystarczy że powtórzy 1 raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Oglądałem demko i nie widzę takiej sytuacji.. Prowadzący ma obowiązek powtórzyć ale nie 40 razy. Był admin obecny na serwerze więc mogłeś mu to zgłośić. Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Gang_Plebanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi