ZenGamingPL 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam. Zbieram reffów na ZenGaming. Brakuje mi 30 reffków do kosy. Dam każdemu klucz do Skrzyni Cienia za rejestrację, potwierdzenie maila i zagranie jednej potyczki. Oferta dotyczy tylko tych, którzy mają wykupionego CS:GO i nigdy nie rejestrowali się na podanej przeze mnie stronie. Tutaj reflink: http://zengaming.co/r?zen=846235Wchodzimy po kolei w podany link -> Enter now -> Join a team -> wybieramy Counter Strike -> wypełniamy dane do rejestracji -> potwierdzamy maila -> przechodzimy do zakładki CsgoArena i gramy jeden meczyk. (1 vs 1 albo 2 vs 2 - obojętnie)Jeśli zrobicie wszystko tak jak podałem to piszecie tutaj w temacie swój nick ze strony. Ja piszę do was prywatną wiadomość i dogadujemy się w sprawie przesłania tego klucza. ! WAŻNE aby podany przez was email był prawdziwy, a nie jakiś z tych 10-cio minutowych bo nie zaliczy mi rejestracji.Z góry dziękuję.PS. jakby ktoś myślał, że nie opłaca mi się dać jednego klucza za każdą rejestrację (30 rejestracji = 30 kluczy po 2,8$ = 84$). Wartość kosy 225$ na chwilę obecną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi