Zeus446 139 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nick:Zeus |[uK] Powod rezygnacji:Brak atmosferty pomiedzy adminami . brak czasu na sprawowanie tej funkcji Cos od siebie:Myślę że to da do myslenia troche opiekuną co oni zaczynają robić i co dzieje się na serwerze . Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 dziękuje Ci za pomoc przy serwerze. Flagi odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Fajnie mi się z Tobą grało Szkoda.. ale takie życie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Fajnie mi się z Tobą grało Szkoda.. ale takie życie. Powodzenia Pumas grał będę dalej ja nie potrzebuje adma do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi