Shizoo 61 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nick: Shizoo Powod rezygnacji: Rozsypka starego DOBREGO , ZGRANEGO Teamu Cos od siebie: Zobaczymy jak nowe TEAM sie sprawdzi . Pozdrawiam ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No to się dowiedziałem jakiego pięknego admina miałem w swoich szeregach, który się poddaje pod wpływem?? Nawet powodu tego nie ma. Admin odebrany, koniec usług "Shizoo" "hasełko" "ptz" "a" // t 13.04.16 // p - 11.05.16 p vip t kapitan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Szczerze mówiąc zbytnio nie rozumiem twojej frustracji Siwy , bo ta rezygnacja nie miała na celu nikogo obrazić . Pisałem ja na szybko i zapomniałem oddać , ze brakuje mi czasu na gre co witać po moim GT . A to , że ludzie ze starego Teamu odchodzą to tylko dodatek do powodu mojej rezygnacji . Nowych adminów jest teraz dosyć dużo wiec napisałem , że jestem ciekaw jak sobie poradzą (nawet przez głowe mi nie przeszło obrażać tutaj kogoś) . Tak , że kompletnie Cie tutaj nie rozumiem . Powodzenia życzę nowym Adminom . To tyle , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Strzała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Powodzenia życzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Szkoda, GO MOD ma otwarte ręce :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi