MatiX96 5 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 1. Nick: MatiX 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 20 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Nie mam bo sprzedałem. 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/MatiX/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: No to Siema nazywam sie Mateusz i mieszkam aktualnie w Szczercowie ale juz swoje zwiedziłem.Ogólnie rzecz biorąc to mam dziecko które ma skończone 7 miesięcy.Pracuje przy mechanice a dokładniej przy mercedesach.W cs gram już w sumie będzie tak z 6 lat albo lepiej.Dodam jeszcze że jestem spokojnym człowiekiem ale jak każdy polak do czasu . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Na pewno to pomóc obecnym admina jak i serwerowi w rozwijaniu się jak najlepiej tzn bez cziterów i ludzi którzy łamią regulamin.Nie będę się rozpisywał bo najważniejsze do tego punktu jest oczywiście pomoc w rozwoju serwera. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Gram na NS ale jak uda mi sie to odzyskam Steam'a 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Jak na więcej będę mógł. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze to oczywiście dopiero po pracy i jak młody mi uśnie.A w weekndy jak młody śpi to jestem na serwie. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 6 lat. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Jestem za okresem probnym : +wiek+staz+skladka Gt jest kwestia nadrobienia Skoro kazdy dostaje adma to czemu nie Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Reniaa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Moim zdaniem pograj jeszcze jakiś czas i złóż podanie jak na razie jestem na nie . Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Zeus446 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jestem za okresem próbnym. +Wiek +AMX +Składka -GT, do nadrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jestem na Nie Gt-Pograj jeszcze na serwerze a bd na Tak Steam Mikrofon Pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichciO 31 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Brak wymagań, nie znam Cie za bardzo. Jestem na nie.Taka dzisiaj dyskusja była, o tym ze dostałem admina po tygodniu z discusem. A tu nagle pozytywy dla osoby ktora gra 3 dni i nie ma żadnego wymagania prawie. Nie potrafię tego pojąć. Każdy? Ja chociaż wymagania spełniałem .. I przegrałem 25 godzin zanim złożyłem podanie a nie 4 ... Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez MichciO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jestem na tak. Im więcej adminów tym lepiej. +widuje go na serwerze +staż Itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katy 46 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Na nie:Bądźmy konsekwentni , grasz na serwerze od 3 dni a Twój GT to ledwo ponad godzina.Jeśli nadrobisz GT jak najbardziej na TAK ale na ten moment to nie mam pojęcia kim jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 W tym momencie na nie .. Wszystkie negatywy wypisali wyżej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Tymczasowo jestem na nie, ze względu na przyjęcie wielu nowych adminów. Pokaż, że Ci zależy i pograj tydzień oraz przedstaw sie z jak najlepszej strony. Mam nadzieje że za tydzień jeżeli poprawisz aktywność to ponownie złożysz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi