Agacia 68 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 1. Nick: Agacia *:2. Imię: Agata3. Wiek: 234. Znajomość AMX (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon: Jeśli trzeba to jest 6. Składka (tak/nie): nie7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Agacia%20%2A%3A/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Agata. Jestem mamą i uwielbiam to zadanie W wolnych chwilach gram i odstresowuję się przy tym zabijając zombiaczki 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałabym nim zostać, ponieważ widzę, że nie jest ich zbyt wielu, a wiem że w godzinach "szkolnych" jestem w stanie siedzieć na serwerze.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: 0:1:24056211 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5-6h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 9/10 , 18/19 . week różnie13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 A więcGM - Składka -Nie rozpisany punkt 8Co do ilości adminów to jest dużo 5 adm + 2 opiekunów zapraszam tu --> http://forum.cs-classic.pl/topic/34951-administratorzy-zombiemod/Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Jestem na NieSkladkaGtWiekPozdro . Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez mn9 Człowieku, ty myślisz co piszesz? Jak w tym przypadku wiek można zaliczać na minus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Aga powraca? Ja osobiście jestem na tak, ona wraz z 3lu uczyli mnie podstaw adminowania, gdy zaczynałem. Osoba miła, ogarnięta i pomocna, więc nie widzę przeszkód. Fakt, GT słabe, bo grasz dopiero drugi dzień, lecz uważam, że można by Ci dać szansę, bo adminów jest mało, a Ty dobrze się sprawowałaś . Bardziej niż na "tak", to jestem za okresem próbnym, swoją decyzję opierając na tym iż spełniasz wymagania, posiadasz steam oraz tym co wyżej napisałem. Powodzenia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniu 21 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Wszystko spoko lecz pod jakim grasz nickiem na zm? Bo jeśli masz taki jak na podajesz to nie widziałem cie wogóle w grze... A gram codziennie więc daj sie zapoznać "nowym" graczom. Fakt mało jest adminów "grających", przydałby sie ktoś jeszcze, lecz myśle że powinnaś troche pograć a później złożyć podanie... Sorki ale narazie jestem na nie. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Geniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi