Twoj Mistrz Adrian 12 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: * youtube.com/c/AnonymOP 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin oczywiście 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Qubas 4.IP/SID oskarzanego*: nie wiem nie znam 5.Data i godzina: przed chwila 22:04? 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): nie mam zadnych na to że grałem bez "CZITÓW" 7.Opis sytuacji: Pewnego lata, 4 minuty temu grałem sobie, aż nagle dostałem bana "cheater" *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. [AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Cheater'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:21015961'[AMXBans] Your IP: '178.43.110.140'[AMXBans] =============================================== Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Pawel.? Daruj sobie te docinki w nazwie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Powiem tak, skarga jest nie ważna, bo to Ja dałam bana, więc prosiłabym następnym razem o uważne spoglądanie kto Ciebie banuje i nie pochopne osądzanie. Jeżeli chciałbyś odwołać się od bana to nie w tym dziale. Przy okazji następnym razem wyrażaj się do administratorów jak i graczy z należytym szacunkiem, pozdrawiam. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Shanell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 za te skargi nie zasadne powini cie zablokować na forum i FFA !!! obraziles mnei tu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi