D3ath3Soldi3r 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Siemka. Gdyż kiedy wczoraj byłem na serwerze wszystko było ok. Ale przejdzmy do srodka sprawy. A więc weszłem na serwer i nagle gdy ktos wydawal polecenia przerwalo nikt sie nie ruszal. a kiedy wyszedlem z celi wyrzucilo mnie z cs'a i pisalo wiezieniettc1 not found. POMOCY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Sprubój odinstalować cs i ponownie go zainstalować powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 To już zostało naprawione. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi