KRIM3 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 1. Nick:KRIM3 2. Imię:Mateusz 3. Wiek:16 4. Twój Gametrack(Link):https://www.gametracker.com/player/KRIM3/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): 6. Mikrofon (Tak/Nie):Nie 7. Składka (Tak/Nie):Tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*:Dostatecznie 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6:Na serwerze gram ponad rok ,w samej grze jestem od 2010 roku. Ten serwer przypadł mi do gustu panuje miła atmosfera , zawsze ktoś pomoże gdy tego potrzebuje. Teraz ja chce pomagać innym i stąd te podanie. 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?:W tygodniu jestem po południu , a w weekendy jestem od wczesnych godzin. 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Na serwerze spędzam większość dnia , więc jestem aktywny codziennie. 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Zaczynając grę na serwerze każdy mi pomagał i tłumaczył , staram się być miły i pomocy.Bycie Administratorem daje większe możliwości w pomaganiu a to chce bardzo czynić. Też chce pomóc Administracji w zarządzaniu serwerem. Z pozdrowieniami , Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jestem na Nie Banid Nie znam cb Gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowdeath 49 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Znam Pana Godziny przegrane , sporo juz gra z tego co pamietam , potrzebujemy ADMINOW Panienka u gory nie ma nic do gadania wiec Ciebie o zdanie nie prosimy (pierw wylacz WH pozniej sie wypowiadaj) TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jestem na TAK, -długo już tutaj gra, -spoko ziomek, -przyda się kolejny admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Wypowiedź we własnym podaniu oznacza jego odrzucenie oraz warna dla autora, bardzo mi przykro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi