Karaś2 11 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) 1. Nick:. 2. Imię:Przemuś/Seba 3. Wiek:17 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=Lg%3D%3D&host=193.33.177.101%3A27156 8. Parę słów o sobie **:na imię Przemek/Sebastian.Lat 17 lat w tym roku 18.Ucze się na profilu Operator Obrabiarek Skrawających numerycznie strerowane CNC.Kocham dziewczyny i lubię bardzo piłkę nożną.W wolnym czasie gram w cs'a 1.6.Interesuje sie również informatyka i rożnego typu grami, lecz CS jest najlepszy. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Gram prawie codziennie a mianowicie rano lub wieczorem i czasami jak mi się uda to gram rano bo jestem chory lub inny powód nie pójścia do szkoły.Widać co nie którzy gracze obrażają się,dzieci przychodzą z mikrofonem bez mutacji,Nie wykonują cele map. Gram dosyć często,umiem rozpoznać cheaterów, czasami się mylę, ale wiadomo - człowiek nie jest nieomylny. Jestem też obiektywny i uczciwy, może troche za często przeklinam, ale myśle, że to nikomu nie przeszkadza A w dodatku, może to być zbędne, ale dodam, że już miałem admina w innej grze i wiem co to jest odpowiedzialność i przestrzeganie zasad,łamanie regulaminu serwera. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3h w łikendy dłużej to jest pewne. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):rano 9.30-12.30h a wieczorem 19-22h 13. Staż w Counter-Strike 1.6:10 lat w cs 1.6 na Non Steam a 1 miesiąc gram na Steamie 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Pozdrawiam Karaś2 Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Karaś2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Ostatnie podanie złożyłeś 5 kwietnia mamy dziś 11,więc pozdrowienia . Gt poprawione plus Słabo Cię znam minus Starasz udowodnić że bd dobrym adminem plus Pisz za tydzień bd na tak. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Zeus123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Na tak.. +Wiek +Ładne podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Na nie : -latałeś odpalony na serwerze FFA banowali Cię nawet na ip a Ty sobie dalej smigałeś wydaję mi się że ten argument wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Jestem na Nie -Chyba nie pasujesz do naszego teamu powod : wiadomosci na pw ..... gt- tez nie powalajace inni admini mieli o 70% lepsze i podanie zostało odrzucone . -Nawet cie nie widze na serwie ( pewnie nikt cie nie zna ) tylko jestes na forum -7dni od ostatniego podania Zostawie decyzje Pawłowi PozdRawiam Jo Hanys Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez RUDASLASKA1920 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Na Nie : -malo Cie znam, -za szybko napisane podanie Jesli to prawda co pisza koledzy z serwera FFA to nie masz czego tutaj szukac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 NIE! 1.Gram co dzień a jakoś cie nie widzę 2.Podanie za wczesnie 3.Nie mam zamiaru przyjmować gościa który się palił na innych serwerach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi