Ebola 11 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 1. Nick: Ebola 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 16 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/Ebola/ 5. Twój Banid (Link/-): - 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 7. Składka (Tak/Nie): Tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Dost. 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: Od około 4 lat 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Jestem aktywny od 15 do tak gdzieś 22 ale wiadomo że są różne sytuacje i nie zawsze dam rade. 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dużo po paręnaście godzin dziennie jeżeli nie napotykam przeszkód to jestem 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem często na serwerze i długo, nie powoduje zamieszań, chętnie pomoge innym graczom. Coś o mnie jestem raczej spokojny nie lubie zamieszań. A chciałbym zostać administratorem dlatego że dużo siedzę na serwerze i często nie ma administratorów, a są cziterzy. Oraz lubie pomagać. Z góry dziękuje i pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jestem na TAK, potrzeba nam nowych adminów, a Pan Ebola faktycznie wydaje się okey i ogólnie nigdy nie widziałem z nim problemu. Podanie również napisane dobrze, aktywny jest ostatnio sporo. Co na to inni ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jestem na tak +GT +ogarnia +widziany na serwerze. http://www.gametracker.com/player/Ebola/31.186.82.184:27691/ to jest Twoje GT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jestem na Nie Nie znam cb Wiek Gt Malo kuszace podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jestem na TAK -za każdym razem jak pojawie się na serwerze Ebola jest! -dużo adminów teraz odeszło, więc przydadzą się nowi A tak poza tym jest ogarnięty, ładnie napisał podanko, składka jest. Więc chyba jest OK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 +ogarnia+widziany na serwerze. +wiek na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Przyjęty na okres próbny, nadrób przy okazji aktywność na forum. Napisz pw do mnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi